gocebebirbayan Bebeğime mama yedirdikten sonra uyku tutmayıp boş boş duvara bakarken aklıma geldi. İsteğe bağlı sigorta yaptırmak istesek (emeklilik için) aylık kaç bin TL yatırıyoruz kızlar bilen var mı?
25moonlight2021 gocebebirbayan isteğe bağlı sigorta zorunlu birşey zaten. Onda emekli olunmuyor. Sadece hastanede falan sigortadan yararlanmış oluyorsunuz. Ücreti de 100-150 civarı birşey. Diğer türlü bireysel emeklilikten söz ediyorsanız emekli olabilmek için en düşük ücreti 1000 lira civarıydı şimdi onun bile değişmiş olabilir fiyatı
gocebebirbayan Aliasya 100-200 tl mı ? 1000-2000 tl mı canım ? En az 1500 den aşağı olacağını sanmıyorum
gocebebirbayan 25moonlight2021 canım parantez içinde emeklilik için yazdım okumadın mı ? Eşim sigortalı çalışıyor zaten onun üstünden hastanede vs faydalanıyoruz ama ben bireysel emeklilik mi oluyor artık adı neyse emeklilik için soruyorum. İşe girişim var önceden. Günüm var biraz
25moonlight2021 gocebebirbayan parantez içinde ki gözümden kaçmış olabilir. İsteğe bağlı sigorta olarak sorduğunuz için önce onu yanıtladım sonra diğer emekliliği açıkladım zaten. İnsan teşekkür eder bunun için kaba davranmaz. İyi günler