Mlkhrn Ilkeduru serum fizyolojik uyguluyorum ama basınçlı. Şırınga ile basıyorum. Öbür türlü sadece burnun içindekiler temizleniyor
Kvsrelif Ilkeduru ne yapacagımı sasırmıs durumdayım bugun adam akıllı ememedi tazikten emdğinide şarıl şarıl 5kez kustu 5kes kıyafet degıstırdım perişan bir gun doymadı doyamıyor me yapsam olmuyor
Ilkeduru Kvsrelif cok iyi anliyorum suan seni inan zor emmek isteyip ememiyorlar kiziyorlar bugun ben yan yattim onuda kendime dondurup oyle emzirdim kizdigi zqman onuda bir dene makaslama bendede fayda etmiyor
Duyulurum Ilkeduru yumuşaklıkla bir ilgisi yok bence. Hatta ilgisi varsa yumuşak memede daha çok tazyik olabilir :( geçti benim o zamanlar ama küçük ve yumuşak olduğunda bile bebeğimin boğazında kalıyordu çok zordu
Kvsrelif Ilkeduru evet bizimkide yatarak sevmiyor aglıyor karnına baskı oldugu ıcın makaslama hiçbir işe yaramıyor
Duyulurum Ilkeduru yok hiç memeye reddi olmadı bizde. Oğlum memeye çok düşkündü. Makas yapıyordum biraz ise yarıyordu. O da ben de bu duruma alıştık zamanla, alnını ovuşturuyordum öksürüyordu…..
Fatos_tekeeva Ilkeduru üzerimde dik şekilde makas tutusuyla yapıyorum ebemin gösterdiği gibi ama yine aynı oluyoe