mom55454 Kizlar oglum 16 aylik olucak 11 de yatti 2 bucukta uyandi bida uyumadi. Suan salliyorum da uyurmu bilemem. Sizdemi boylesiniz agliycam artik . Saga donse uyaniyo sola donse uyaniyo hic uyumadim
Passionis mom55454 2 aylığız daha yolun çok başındayız ama 60 gündür aynı. Saatlerdir uyutmaya çalışıyorum yemediğim nane kalmadı beynim döndü artık 😵💫
29052021 mom55454 7 aylığız. 7 aydır gece uykusu nedir bilmem. Bütün gün uyanıkta kalsa, gece hiç bir şekilde uyumuyor çıldırıyorum her gece 🤦♀️🤦♀️
Mira61 mom55454 memeden oluyor oğlum 13 aylık hala uyumadı sallıyorum kaç defa uyandı sayamıyorum bir kaç ay geçsin bende kesicem halim kalmadı artık
ikiprensannesii2 mom55454 Oğlum dişlerden böyle azı ve köpek dişleri peş peşe geliyor bir de geniz eti var hep böyle huzursuz uyuyor ameliyat olması lazım😓
mom55454 Mira61 bir yandan kiyamiyorum ama bir yandan ne kendi uyuyor ne ben. Her sabah dayak yemis gibi heryerim agriyarak uyaniyorum hic dinlenmemis gibi. Sabah olsun diye yalvariyorum Allaha resmen