Beratinannesi009 Merhaba anneler oglum 6 aylik dunden beri pek isemiyorbezini degistirken boyle yuvarlak bi turunculuk gordum pipiside geriye dogru gotmiyor cok az aciliyor boylee bsey basina gelen varmi
GuldenKutay Beratinannesi009 bayramda aynısı bizede oldu doktoru sıvısız kalmış çok terledi demekki dedi bol bol su içirdim biberonla onuda almazsa kaşıkla verdim pipisine de mustela krem sürdüm düzeldi 2 gün sonra ay olarakta aynılar sizinle
Deniz09 Zeytinyağınla temizle canım düzelmezse doktra git bizde yasadık aynı sorunu zeytın yağınla temizlemiştim düzeldi
Beratinannesi009 GuldenKutay bezinde turunculuk varmiydi peki ben fotografini cekip arkadasimi gonderdim kan bu biraz kanamis dedi bezini de degistirirken elini goturuyo hep pipisine sali gunude randevum var doktora saliyi beklesemmi napsam bilemedim .s
GuldenKutay Beratinannesi009 o zaman yarın götürün isterseniz bizimkinde de vardı turunculuk doktoru idrardaki kristaller olabilir sıvıyı artırın gözlemleyin ateş huzursuzlık varsa vakit kaybetmeden getirin demişti
Beratinannesi009 GuldenKutay ates var cok azda husuzsukluk var ama disi cikiyo ben oyuzdendr doye dusunuyorum cuku bi disi patladi doger diside patlmak uzere
GuldenKutay Beratinannesi009 idrar yolu enfeksiyonuda olabilir o zaman vakit kaybetmeden bi doktora gösterin derim