Melisakaynak4560 Anneler ben manisadan İstanbul’a gitcem oğlum 3 aylık acaba bi sorun olur mu benim gibi otobüs yolculuğu yapmış biri lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum
QueenMommm Melisakaynak4560 ben bugün 40 günlük kızımla 45 dk yolculuk yaptım yolda ağlamaya başladı bidaha çocukla yolculuk yapmam 🤦🏼♀️
Aselllll Melisakaynak4560 sorun olmaz rahat zamanları ben 14 aylık kızımla 4 saat yolculuklar yaptım pazartesı cumartesı tekrar 4 saat yapıcam
Eyllebr Melisakaynak4560 6 aylıkken 9 saat yaptım rezıl olurum Kesın dedim sagolsun sorun yaşatmadı bana
Splash-Splash-Love Melisakaynak4560 Valla perişan olursunuz benden demesi. Bi yerden sonra çocuklar artık durmuyor şu an uykular düzenli olabilir ama arabada ses olur çocuk tam uyurken mola verilir falan. Bence riske atmayın özel aracınız varsa çok daha iyi olur. Bir de Manisa İstanbul arası kaç saat sürüyor yol?
Melisakaynak4560 QueenMommm yaaa daha çok küçükmüş sizin bebiş bizim şükür gece uykumuz güzel o yüzden cesaret etcem Allahım herkesin yardımcısı olsun gurbetlik zor 😭😭
QueenMommm Melisakaynak4560 öyle gerçekten bi yandan elimde puset bi yandan çanta çocuk ağlıyo bi yandan arana daracık deli oldum ağlayacaktım nerdeyse
Melisakaynak4560 Eyllebr ayy maşallah inşallah darısı bana bnde korkuyorum ama elimden gelen bişiy yok
Melisakaynak4560 Splash-Splash-Love 10 saat sürüyor ve mecburum eşim sürekli izin alamıyor işyerinden ve özel arabamız yok yani illaki şimdi gitmesem yine bir gün gitçem çocuğum küçük diye annemleri göremem değil herhalde
Splash-Splash-Love Melisakaynak4560 Anladım her şekil bineceksiniz yani. Ama bişey olmaz sonucu güzel olacak öyle düşünün. Millet yurt dışından geliyor bebesiyle siz de yaparsınız elbet