Syah13 Anneler 3 aylıkken doktorumuz rota aşısının 1.dozunu yaptı 2. Dozu için sağlık ocagına yaptırcam bunun için eczaneden 2.doz rota aşısı mı diyip almam gerekiyor yada marka falan var mı aynı mı olması gerekiyor ve şuan fiyatı ne kadar 😊
Onsubatikibinondokuz Syah13 2 dozluk olanla 3 dozluk olanın markaları farklı ilkini hangisinden yaptırdıysanız 2.yi de aynısından yaptırmak gerek diye biliyorum biri rotarix(2 doz olan )diğeride rotatek(3 doz olan)
Syah13 Onsubatikibinondokuz kaç dozluk bilmiyorum doktora sorup mu öğrenmem lazım çünkü biz gittik yaptı 5. Aya gün verdi 2. Doz diye
Onsubatikibinondokuz Syah13 2 doz olanından yaptırmışsınız büyük ihtimalle çünkü 2 doz olanında ilk doz 3. Ayda 2 doz ise 5. Ayda yapılıyor 3 dozluk olan ise 2 4 ve 6. Aylarda yapılıyor
Nmet01 Bizim sağlık ocagindaki hemsiremiz rotarix al dedi 1. Dozunu yaptirdik 2. Doz da 5 buçuk aylikta dedi
Onsubatikibinondokuz Syah13 bunun muayeneyle alakası yok canım özel bir aşı olduğu için her türlü pahalı hatta bazı özel hastaneler de sizin alıp gelmenizi söylüyor aşıyı
Nmet01 Syah13 inan hic bilmiyorum ama bence cocuk doktoruna gitmen gerekiyor bunun icinde tabiki muayne ucreti olur. Ama ben saglik ocaginda yaptırdım zaten damla seklinde hemsiremiz yaptı. Ozele gitmene gerek bile yok bence
melisers Bugun eczaneden ogrendim 2 dozluk yaptiracagiz biz. Ilk doz icin 263 tl dedi. Bilginiz olsun anneler 😊