Mira04 Hanımlar kızım 6 aylık ve beşiginde salanmadan uyumuyor bu huyundan dolaylı hiç bir yerde yatamıyorum hamakta bile uyumuyor tek istegi beşigi artık salamak istemiyorum yerde uyusun istiyorum lütfen bana yardımcı olun
Gizoooo Mira04 bunu bende çok istiyorum her uyku eğitimi denemeye girişim bir kabus inatla o beşikten başka bir yerde uyumuyor 😔 8 aylığız
mom55454 Mira04 bnm oglum 16 aylik olucak hala sallanma duskunu. Kelin ilaci olsa kendi kafasina surermis🥴
Mira04 Gizoooo off ya benim kızda öyle başlarda böyle degildi ne olduysa 4 aydan sonra oldu nazar etiller ya
Gizoooo Mira04 eğer daha önce sallanmadan uyuyorsa 7-8 aylarda düzelebilir canım yada rahat uyku eğitimi verebilirsin bizimki hep sallanarak uyudu nolucak sonu bilmiyorum 2 yaşına kadar salladım diyenler var korkuyorum😬 ayakta sallansa keşke diyorum
Mira04 Gizoooo benim ayakta da salanıyor sıkıntı degil bütün sıkıntı bir yere yatmaya gidemiyorum😁 nasıl uyku egitimi verebilirim acaba
Gizoooo Mira04 çok şükür o yok bizde gece uyanıyor mamasını yiyor tekrar uyuyor bazen emzik için ağlıyor