CeylininAnnesii Kızım çok korkuyor uyanıkken de uyurken de sıçrayarak uyanıyor yada korkuyor gözlerini kocaman açıp sonra ağlıyor dua ediyorum hep neden kaynaklı olabilir ki rüyasında korksa tamam uyanıkken neyden korkabilir 🥺🤔
Asl90 CeylininAnnesii o dönemlerde normal geçiyor merak etmeyin oğlum 15 aylık yeni yeni geçti diyebilirim. Gelişimsel bir süreç çogu bebekte oluyor yani zamanla azalıyor. Siz yinede dua okumaya devam edin. Herşeye nazara bağlamazdım ama oğlumu biri görse akşama beter olurdu sıçrardı ağlardı korkardı.
Thebabyy CeylininAnnesii okuyun canım bol bol ,😌🥰 ve bide her ay miniğin daha çok büyüyor yeni şeyler keşfediyor tabi bunlara tepkisiz kalmasını bekleyemeyiz değil mi 🤫😌
Mira61 Asl90 Benim oğlumda 13 aylık odadan çıkamıyorum çığlık atıp korkuyor tuvalete bile birlikte gidiyoruz bulaşık bile yıkıyamıyorum oğlunuzda böyle korkuyormuydu nasıl geçti
Asl90 Mira61 o hareketi terk etme korkusundan geliyor normal yani oğlumda öyleydi halada odadan çıkınca arkamdan gelir.
Mira61 Asl90 arkamdan gelmesinden rahatsız olmuyorum ama aşırı ağlıyor inanın o kadar yoruldum ki anlatamam sizin 15 aylıkken mi düzeldi
Asl90 Mira61 sizin bahsettiğiniz konu düzelmedi canım hala çoğu zaman ağlar odadan çıkınca aynı şekilde wc de falan kapı kapalı olursa kıyamet koparır. Gece korkarak uyanlmaları sıçramaları geçti sadece. Biraz daha yapışık gezecez mecbur güvenli bağlanmaları için gerekli