Tbaltn 22 aylık kızım yemek yedikten sonra kakasını yapıyor normal mi bu ? İshal değil ama sindiremiyor mu anlamıyorum? Böyle bısey basına gelen var mı ?
Caglarass Tbaltn 19 aylık oğlumda aynı. Hatta bunu çok fazla düşündüm bugün. Günde 3 kere 🙈 Bi yandan seviniyorum sindirim sistemi güzel çalışıyo diye 😅
Birkucuksayrameselesi Tbaltn kizimda 18 aylik gunde 2 kere felan yapiyor bisi de yemiyor ki nasil oluyo bu durum anlamiyorum
Tbaltn Morfrenk gerçekten mi içimi rahatlattınız benim kızım 22 aylık 9850 Kilosu zayıfmış doktoru öyle söyledi ne yese tuvaletini yapıyor iştahsız bir cocuk zaten bide emiyor bende problem mi var diye endişeleniyordum. Kac aylık bu arada çocuğunuz ?
Morfrenk Tbaltn 13 aylık 8 kilo benim kızımda zayıf yaşıtlarına göre ama doktora bu zayıf dediğim zaman kızıyor, metabolizması hızlı çalışıyor daha ne istiyosun çoğu insan metabolizmayı çalıştırmak için neler kullanıyor diyor
Tbaltn Morfrenk bızım doktorumuzda zayıf diyor ortalamanın altında diyor galiba doktoru değiştireceğim psıkolojimi bozdu 😭
Tbaltn Caglarass bende öyle düşünüyorum ama doktoruna sordugumda 3 yaşına kdar normal daha sonra çölyak hastalığından şüpheleniyoruz dedi🥱
Tbaltn Birkucuksayrameselesi emiyor mu ? Genelde emen cocuklar cok iştahsız oluyor malesef benim kızımda öyle
Birkucuksayrameselesi Tbaltn yok canim yasina girdi birakti ek gida sadece bide aksam yatmadan once mama icer o kdr