Bedsssss 2 ay 24 günlük bebeğim ellerini emiyor ama bildiğin sömürüyor ve bütün prmklarini yumruk yapıp ağzına sokuyor El emmeye başladığından beri emziği de pek almıyor nrmal mi sizce
Aselduru123 Bedsssss evet canım kızım 4 aylık olacak nerdeyse 1 aydır falan aynı şekilde gayet normal gelişimi desteklediği söyleniyor
baloglusss Bedsssss benimde 2 ay 25 günlük aynısını yapıyor bir de emerken yeleğini sıkıyor sizinki de yapıyor mu?
Matmazellll Bedsssss Normal keşfediyor ellerini belkide doymuyordur sakın yanlış anlama sürekli huzursuz ağlıyorsa elleri agzindaysa doymuyor olabilir.
BaharAselEla Bemim kızıım 4 ay 5 günlük. Tam o zamanda başladı benimki de ellerini emmeye. Doktor a sorduk aç mı acaba neden emiyor diye. Çok normal dedi . Ellerini keşfetme döneminde ve ellerini temiz tutun dedi. Hiç korkmayın yani çok normal
Inci_2020 Aynen oglum 4 ay 15 günlük 2 aydir o durumda önlüyünü emiyor elerini yumruk yapib emiyor normal qaliba
Acl_16 Benim bebeğimde öyle çok tatlı herhalde elleri ☺️Sürekli pamuk ve su ile temizliyorum karnı tokkende aynı şeyi yapıyor
fgnrcp2704 Bedsssss emecek tabi annesi cop cop sömürecek ellerini keşfediyor yakında ellerini ibirlestirip izlemeye başlar sonra o eller emzirirken sizin uzunuzde burnunuzda sonra sizin agzinizda olucak 4 aydan selamlar 😂
Sevilaylaylayyy Bedsssss bizdede durum aynı 2 ay 27 günlük fırsatını bulduğu an yumruğunu emiyor emzik veriyorum diliyle çıkarıp yumruğunu alıyor acıktığını düşünerek emziriyorum ama kıpır kıpır emmek istemiyor
eymeninannesiiiiiii Bedsssss bizde 2ay 19 günlüğüz oğlum baş parmağını emiyor ses çıkarta çıkarta 😂😂ama bi yandan da korkuyorum alışkanlık olur sürekli büyüdüğünde de yapar diye bi de sürekli emerse emdiği parmak digerlerine göre inçe kalırmış diye duymuştum 🙄benim oğlum emziği alıyor ama elini de emiyor 🙄🙄