_YanakReisinAnnesii Kolunun altı sürekli kıp kırmızı hep beyaz beyaz birşeyler oluyor 2 güne 1 de yıkarım neden böyle oluyor acaba başına gelen var mı nasıl geçirebilirim ?
_YanakReisinAnnesii irva ya evet bebeğim çok fazla terleyen bir bebek ondan mı oldu diyorsunuz bakımına da dikkat ederim 2 günü geçirmem banyosunu ama sürekli böyle gecmiyor hiç böyle kokan beyaz birşeyler görüyorum
irva _YanakReisinAnnesii Çok kalın giydirmeyin.Gül suyu ile koltuk altlarını silin düzenli olarak.Gece yatarkende nemlendirici losyon sürün.😊 Zaten 2 günde bir de yıkıyorsunuz.
Duygu-66-Tumer Et ete çok değiyorsa olur. Kollarını arada sırada hareket ettirin. Bebe yağı sürün ve arasına sargı bezi koyun gün boyunca dursun. İki günde bir yapın.
_YanakReisinAnnesii Duygu-66-Tumer boyun altında da oluyor ama kol altında daha fazla oluyor kırmızılık bu bahsettiğim beyaz şeyler birde böyle deneyeyim teşekkür ederim ❤
Liona Duştan sonra iyice nemini alın. Arada bir ev sıcaksa tişörtle gezsin . Bir süre böyle deneyin . Gözlemleyin düzelme olucak mı diye
_YanakReisinAnnesii Liona sanırım nemli bırakıyorum duştan sonra ben üzerini değiştirirken günlük bi 10 dakika kadar çıplak durduruyorum ama bu nem olayına dikkat etmem gerek sanırım teşekkür ederim dikkat edicem bundan sonra ❤
_YanakReisinAnnesii irva aslında çok kalın da giydirmiyorum ama terliyor teşekkür ederim deniycem dediklerinizi ❤
Mlk26_26 Pisik olabilir surekli et ete degiyor orasida ter olup koku yapar hametan mavi surebilirsin hafif turbent gibi bezle arsinada koyabilirsin boylelikle gecer
_YanakReisinAnnesii Mlk26_26 pişik kremi sürdüm birkaç kez ama farklı bir durum olmadı yine aynıydı tülbent koymayı deniycem teşekkür ederim ❤
_YanakReisinAnnesii Nagihanbeyaz nasil kırmızı noktalar acaba vücudunun her yerinde mi var alerji falan mı oldu acaba
Nagihanbeyaz _YanakReisinAnnesii sadece göğüs ve karında seyrek seyrek çok minik zor görülüyor isilik gibi banyo sonrası oldu terden olabilir mi
_YanakReisinAnnesii Nagihanbeyaz bilemedim kuzum ama takip et artar ya da daha da büyürse çocuk doktoruna göster 🙏