Nuryagmur_27 Merhaba anneler bebeğim 1 aylık sizce ne zaman uyku eğitimi vermeliyim ve nasıl şuanda gece hiç uyumuyor gündüz de saat başı uyanıyor 😔
Bsrkk Nuryagmur_27 yenidoğan dönemi zor biraz büyüdükçe siz bebeğinizi anlayacaksınız ihtiyacına göre davranacaksınız. Eğitim için uzmanlar en erken 4.ayı bekliyorlar 4 ayda uyku gerilemesi olduğu için
Kuzucukumsu Nuryagmur_27 doktoruma sordum 6. Aydan önce uyku eğitimi önermem dedi bebekler duygularını regule etmeyi 6. Ayda öğrenirmiş
YgmrDru Çok normal annesi dış dünyaya adapte olmaya çalışıyo şu an mümkün değil uyku eğitimi ancak 4.ayda.ben 4ay kucağımda uyuttum neredeyse w.C gidemiyordum koyduğum an uyanıyordu
Kuzucukumsu YgmrDru benim de öyle yatağına koyduğum anda uyanıyor 4 ay olmaya 1 hafta var. Sonrasında düzeldi mi dizde uyku eğitimi mi verdiniz ben beceremem gibi geliyor
YgmrDru Kuzucukumsu traccy hogg yatır kaldır yöntemi tabi zor oluyo şimdilik iyi gidiyoruz bir ay oldu ama zorluyo sabır işi bi süre evde olmanız misafir v.s olmaması gerek düzene girmesi için kitaba bakabilirsiniz 🌸
YgmrDru Nuryagmur_27 traccy hogg yatır kaldır yöntemi tabi zor oluyo şimdilik iyi gidiyoruz bir ay oldu ama zorluyo sabır işi bi süre evde olmanız misafir v.s olmaması gerek düzene girmesi için kitaba bakabilirsiniz 🌸