Neslihanbew GüEl anneler var mı düzen oturtan sabah kaçta kalktı kaç saat araşıklarla diğer uykulara geçiyorsunuz ve en son gece uykusu biZim çok saçma düzen kuramadık o yüzden çok ağlamaklı ve beslenme zaten düzensiz fikir olsun bana
Irmakprensesinannesi Neslihanbew valla gündüz uykumuz u pek sevmiyoruz anca duş alırsa yada disrdaysa gündüz uyuyor ewde pek dalamiyro 30 dk da uyanıyor ama gece 10-10:30 ta uyumus oluyor sabh 7 de genlde kalkıyor bugün biraz gece kaldı o da kaka yaptığı için anca oldu
Kuzucukumsu Neslihanbew aa yalnız değilim demek ki 4 ay olmaya az kaldı hala bi düzen yok 9da yatırdım yarın saat sonra kalktı oyun halısında oynuyor şimdi kafayı yiyexeğim
Aysenur3440 Irmakprensesinannesi kaçıncı aydan sonra gece gündüz uyuması düzeliyo acaba 42 günlüğüz asla uyumuyo teselliye ihtiyacım var😀
Busrasener43 Irmakprensesinannesi geceleri uyanma sıklığı nedir benim kızım da 10 buçuk gibi uyuyor en fazla 1 e kadar sonrası kırk kere kalkıyor uykusunun geri kalanını getiremiyor
Irmakprensesinannesi Busrasener43 nazar değmesin ama 1 kere uyanır sabaha karşı sonra emer mama yer uyur bazen de sabh 7 de uyanır birazdan uyumaz degisebiliyor
Fmercan Kızım da 4 buçuk aylık gece 1 bazsn 2 ye kadar uyumuyor maalesef sabah 11 civarı kalkıyor günde de iki üç kere kısa aralıklara uyuyor ama düzeltmek istiyorum artık sabah erken kaldıracam bakalım