Deletedmom6262 Evet hamileyken 48 kilodan 65 olmuştum bu eşimi sevindirdi kilolu olmamı istiyor bebekle yine 53 a düştüm sadece göbeğim kaldı yine zayıfladın kilolu kal diyor tabi bebeğe bakması zor oluyor uyumuyorum düzgün yemek yiyemiyorum napacam bilmiyorum 😩
Demetslt Deletedmom6262 Allah’ım bir ben değilmişim yarabbim şükürler olsun 😅😅 sen gene iyisin ben 45 kiloyum
Gamzebu Ben 45 kiloyken gece cici bebe yerdim her akşam aynı saatte çayla karıştırıp mama gibi yerdim 5 kilo aldım öyle
BirMomm Bnde 48 le hamile kaldım 60 la doğuma gittim doğumdan sonra 50 ye düştüm şimdi yine aldım 55 kiloyum
BirMomm Deletedmom6262 akşamları makarna yedim bolca yatmadan sütüm artsın diye tatlı şeyler yedim birde
brnykt Sık sık yiyerek aldım ben de 45 kiloya düşmüştüm bir yerde zaten sık sık yiyince mide genişliyor ve açlık hissetmeye başlıyorsunuz 🤭 ben böyle 2 kilo aldım şükür ki 😂
Suhann Tek olduğumu düşünüyordum 😊ben 49 ile hamile kaldım 66 ile doğum yaptım şuan 52ye düştüm uykusuzluk yorgunluk zayflikta eklenince ruh gibi dolanıyorum inşallah kilo alabiliriz 😊