Reyyaninannesiyim Anneler bebeğim 3ay 24 günlük iki gündür illa elimizi emecek yoksa çatlayacak gibi ağlıyor ara ara ateşi çıkıyor neden böyle yapıyor anlamadık 😫 çok huysuz elimiz hep ağzımda olacak yoksa uyku bile uyumuyor 😟 sizde böyle oldu mu sebebi nedir
Deletedmom78654 Reyyaninannesiyim dis olabilir. Kasiyici alın bir tane. Bir de bu donemler için ben bir tane aparat almıştım. Parmagini içine koyuyorsun, ucu tırtıklı çık seviyordu onu elimde kasiyordum öyle
MySunny Reyyaninannesiyim kuzu bu aylarda emme refleksi çok olur,elini emiyorsa yapacak nirşey yok.engel olmayın.Engellerseniz,zarar verirsiniz.
Reyyaninannesiyim Deletedmom78654 yaa teşekkür ederim daha küçük olunca diş çıkarmasını konduramadım o yüzden sorayım dedim acaba başka birşey olabilir mi diye
Reyyaninannesiyim MySunny hayır canım kendi elini değil kendi elini zaten emiyor dokunmuyorum keyfini çıkar diyorum hatta video çekiyorum anı kalsın diye iki gündür benim elimi emmek istiyor aslında emmek demeyelim de elimi ağzına götürüyor ve ısırır gibi sıkıyor😅😅🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Nilara007Bond Reyyaninannesiyim hep ayni yere yapiyorsa agzinin icinde distir. Degilse farkli farkli noktalardan isirip emmeye calisiyorsa tanimaya calisiyodur. Engeemeyin yapsin. Bi dis kasiyici edinin
dorukannem-18 Reyyaninannesiyim benimki de öyle arama ve yakalama refleksi oluyor bu aylar gayet normal ve artı atak dönemindeler
Reyyaninannesiyim Nilara007Bond yok sadece ön diş tarafı varta oradan ısırıyor gibi sıkıyor engellemiyorum ama elimi çekince ağlıyor kıyamet koparıyor normalde çok akıllı ağlamaz huysuzluk yapmaz iki gündür durum bu bende aynı şeyi yaşayan var mı acaba diye merak ettim