Egehannserpil Katy yatagi felan yikadim carsaflari cocugun carsaflari i felan bugun onuda soylemisti doktor zaten
Egehannserpil Glcngnrl annemlerde bi kur kullaniyo kül kokuyo.diyodu omu acaba ama onu ben bebeme nasil sureyim ya onlar zor dayanmis
Glcngnrl Egehannserpil valla ıgrenc kokuyor muhtemelen aynı seydır evın her yerıne sındı o koku ne var ne yok yıkandı 2 tane yardımcı bayan aldım temızlıge düşünün anca toparlayabıldım temızlıgı
Rruukkiiyee Egehannserpil bende onu kulalmdim canim.doktora sor bir ayyyyy allahim insallh hemen biter bu illet bebek.olmasa bir sekilde atlatirsiniz ama bebege mi bakacaksin is mi yapacaksin kendine mi bakacaksin birinide cagramassin yardima
Egehannserpil Rruukkiiyee ya bide cocugumun dogum gunu vardi.zaten temizlik yapcaktik kayinvalidem gelcekti.onlarda koyde simdi anca bitiyo.isleri ama iste su evrelerde oglum cok.hareketli birakip hic bisey yapamiyodum zaten bide bu cikti basima valla
Glcngnrl Egehannserpil canım tadavı bıtınce 3 hafta daha kasıntı olur dedıler ara ara kasıntı var şu 3 haftayı beklıyorm
Egehannserpil Glcngnrl kasindikca cocugum aklima geliyo daha bi huzursuz.oluyorum cok.zor ya Allah sabir.versin insallah ta biter hemen 🙏