Zalimsin Orijinal udi hindi yağını nereden bulabilirim kullanan var mı? Saf ya da gerçek olduğu nasıl anlaşılıyor kızım için alıcam güvenilir Bi yerden almak istiyorum.
Dmrcnn Zalimsin şifahanım34 ve araştırandoğalhanımlar sayfalarından alıyorm. Nerdeyse 1.5yıldr çok çok memnunum. Evde hepimiz kullanıyorz oğluma 6.ayından itibaren kullanmaya başladım her derde deva resmen
Busraabdullah Zalimsin mükemmel r yağ ama güvenilir yer önemli tabi bende bebeğime kullanıyorum doğduğundan beri hemde yüzde yüz doğal kendileri yapıyor yeri sihlida siz nerde oturuyoesunzu
CgdmStk Zalimsin ben direkt yagini kullanmaya cekiniyorum nedense, icinde udi hindi olan bi macun kullaniyorum kendim icin bile. Bagisikligimi güçlendirmek amacli
momanneee Bende bekleyim surda 🙈 çocuğum alerjik bronşit ve bugün yine tekrarladı öksürük ateş balgam nefesi daralıyor gibi hırıltılsi var geçirir ins bulabilirsem
Aleynameva Evvahe doğal Sayfasından bulabilirsiniz. Guvendihim tek site. Sürekli kullandığım bir üründür.
Dmrcnn Aliasaf44 6.aydan sonra öneriliyor sabah akşam 2damla şeklinde eğer giripse 5gün hem ağızdan hem burna 1damla
Hibou Kuzenim merak sarmıştı bu yağa, 2 buçuk yaşında çocuğa kullanmaya başladı hatta çok övdü satışına vs başlarım diyordu çocuk havale geçirdi geçenlerde. Korkutmak istemem ama doktora söylememiş bile yağı kullandığını.