Nartanem Kizlar bebegin 2 ay 13 gunluk sabaha karsi surekli kivraniyor ses cikariyor hareket ediyor arada da alttab pirt yapiyir.. muhtemelen gaz problemi var:( doktorunun onerisi ile biogai ve rezene gaz ilaxi kullaniyoeuz.. ikina ikina kundagini bile aciyor hatta :) uyku kalitesi haliyle dusuk oluyor zaten uykusunu alamadan da uyaniyor:( bu kivranmalar ikinmalar nasil gecer? Cozum yoksa ne zaman gecer?
ilknurcelik Nartanem benimki 4 aylık 4 aydır aynı her sabah ıkınır gaz çıkarır ki bu 2 saat falan sürer sonra saat 6-7 gibi kakasını yapar keyfi yerine gelir 😅
elifzeze Nartanem gaz yapan yiyecek icecek tuketme canım yine haliyle gaz oluyor ama gaz yapan seyler yiyip icince daha çok oluyor bebekte karin agrisi
Esrelf Nartanem canım burda bir arkadaş gece yatmadan önce kimyon demleyip içiyorum, 4-5 gibi bebeği emzirip uyutuyorum sancı çekmiyor yazmıştı. dene belki fayda edr.
Nartanem ilknurcelik ben o okadar hareker edip kıvranınca acaba acıktı mı diyorum yatagından alıp almamakta kararsız kalıyorum:( sşz napıosunuz hiç dokunmuyor musunuz?
ilknurcelik Nartanem alıyorum yanıma bacaklarını karnına doğru kıvırıp tuvalet pozisyonu yapıp bir süre bekliyorum genellikle o sırada hem gazını çıkarıyor hemde kakasını yapıyor