Prensannesiyimm İyi akşamlar güzel anneler, oğlum 20 aylık ve dil bağı var kestirmek istiyoruz hangi bölüme gitmeliyiz ve zorluğu var mı,bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi teşekkür ederim.
nur-nr_123 Prensannesiyimm kuzum bizde 21. Ayında yeni kestirdik bn özele götürdüm özwl klinikti devlet hastanesine gittik ama ameliyat dedi doktor durmayacağı için bn istemedm özel klinikteok rahat kestiridk kesilelei 2 hafta fln oluyor bn bu arda devlette çocuk cerrahisine gittim ama ameliyat dedi durmayacağı için klinikte kbb doktoruna gittim ( bu doktor eğer dil bağı kastaysa ameliyat dedi ) muayene etti çok şükür kasta değilmiş hemn kesildi kanamadı bile damla kadar bişiydi
Prensannesiyimm nur-nr_123 Yaa çok teşekkür ederim biz de özele gidicez oğlumun sigortası var inşallah biz de de öyle bir şey değil olmaz coks şükür siz de çıkmamış
Esen3535 Prensannesiyimm yeğenimde vardı önce cocuk doktoruna gidin o bikac bölüme daha yönlendiriyor sonra yapılıyor kolay bir işlem
Bebegimm1 Prensannesiyimm benm bebegimde var kbb doktoru bakmisti eger ilerleme olmazsa kbb doktoru mudahale edicek siz yinede hastaneyi arayip bilgi alin hangi bolum yapiyor diye
nur-nr_123 Prensannesiyimm yok çıkmaz korkma bni ilk gittiğim devlet doktoru çok korkuttu kabusum oldu resmn ama hiç ama hiç korkulacak bişi değilmiş
Prensannesiyimm nurelem dili getiye çekiliyor ortası bildiğiniz ayrılıyor küçükken doktorda demişti ama şuan zararlı değil diyince kestirmedik çok pişmanım