Arzumca344 Merhaba! Bebeğim doğdugundan beri 2 saat arayla besleniyor mama şuan 90 cc nasıl uzatabilirim daha fazla vermek istesem zor içiyor yine 3 saati bekliyemiyor sizin 3 aylık bebekleriniz kaç saatte bir besleniyor gece çok zor oluyor sürekli kalk yat
Deletedmom_101 Arzumca344 mama tok tutar ben anne sütü veriyorum ama bazen yarım saat bazen 1 saat bazen 2 saatte besliyorum bende isterim 3-4 saatte beslemeyi çok gazı oluyor böyle
MsHappy Arzumca344 bebegim 2bcuk aylik 3 saatte bir 120 - 150 arasi iciyor eger 4 saat uyursa kesin 150 iciyor. Gece 1 kez kalkiyor mama icin. Mama saatini uzatmak icin, uzun uyutmustum gündüz. Ac hissettiginde bir kere 150 icince bir daha hep 3-4 saat sonra istedi mama :)
MsHappy Arzumca344 bir de sunu fark ettim kendi bebeğimde, mamayi uykuluyken ictiginde az iciyor o yüzden hep uyandiginda vermeye calisiyorum
mucizem_200921 Deletedmom_101 bizde sadce anne sütü içiyoruz ama sık beslenmesi gerekmiyor artık 3 4 saate bir emzirmen lazım cnm
Deletedmom_101 mucizem_200921 biliyorum ama olmuyor emmediği zaman durduramıyorun çok bağırıyor be kolumu emiyor
mucizem_200921 Deletedmom_101 😂😂hahah yeğenim de öyle bizimki ile aynı aydalsr 2 gün arayla doğdular 😂süt ister hep vermezsen elin kolun ne varsa emiyor ağlayark 😂
GlgnOlgun Arzumca344 geceleri uyanmıyordu benim bebeğim hiç 2 saat araylada içmedi genelde hep 3 ilk doğduğunda 2 saatte bir içiyordu
Mom9856 Arzumca344 beni özetlemişsin bende bazen 90 cc vermeye çalışıyorum ama bazen ıcıyor bazen ıcmıyor ıcse bıle 2 saat sonra kalkıyor belkıde alışkanlık olmustur ama ınsan çok yoruluyor
Deletedmom_101 mucizem_200921 gelde 3 saatte emzir cocugu 😂 öyle elimi kolumu emerken ağlarken hayır 3 saatte emmen gerek mi diyeyim cocuga 🤷🏼♀️ Mecbur emziriyorum patron o çünkü 😂
mucizem_200921 Deletedmom_101 tabi ki 3 saat bekle diyemezsn ay keşke benimki de her saat başı içse ne mutlu olurum 🤣
Deletedmom_101 mucizem_200921 yok kız gazı çok oluyor sürekli kusuyor üzerini değiştir falan filan sürekli kısır döngü 😂
mucizem_200921 Deletedmom_101 ya işte öyle de ne blym,🤣benimki bde emmiyor sağıp biberon ile veriyorum
Deletedmom_101 mucizem_200921 ilk 6 gün mama verdim sütüm gelmedi sonra bebek mememi ağzına aldıkça ağladı o ağladı ben ağladım ama mama vermedim ağlaya ağlaya emdi sonra bida bırakmadı çok şükür 😂🙏
mucizem_200921 Deletedmom_101 ya maşallah ona yok cnm ben emzirme danışmanına da gittm ben hiç mama da vermedim sütüm aktı hemen şükür ama memeye yaklaşınca ağlıyor ve kendini çekiyordu
Deletedmom_101 mucizem_200921 ay nazar değmesin 🧿 öyle oluyormuş kimi çocuk canım ya bende annemi çok az emmişim sonra kendimi geri geri atmışım ne yaptılarsa emmemişim ama inek sütü içmişim 😂