Fatmablmt-33 Kızlar merhaba 1 aylık bebeğim var sütüm yetmiyor hangi mama kullanıyorsunuz kilo aldıran gaz yapmayan ishal yapmayan mama öneriniz var mı.
birrtutamsevgi Fatmablmt-33 dediklerinin hepsini kapsayan ve tat olarak anne sütüne en yakın mama Hipp kuzum benim bebeğimde 16 günlük sarılıktan dolayı kullanıyoruz doktor önerdi bizede
Irmakprensesinannesi Fatmablmt-33 sma optitrayi tavsiye ederim ben kızım da kullaniyrm gayet memnunum kilo da aldırıyor severek içiyor icerigi temiz gaz yapmıyor en önemlisi
Yasemin_68 Fatmablmt-33 SMA OPTİPRO canım Gaz yapmıyo benim bebeğime de iyi geliyo anne sütüne de en yakın mama oymuş
ogr_anne93 Fatmablmt-33 Sma Optipro Hem anne sütü hem mama gidiyoruz. Bebeğim iki aylık 3800 doğdu şuan 6250 kilosu
Fatmablmt-33 Irmakprensesinannesi glcnysn ilk doğduğunda onu kullandik ama bizde ishal ve gaz yaptı ya şuan Aptamil kullanıyoruz bakalım kilo aldıracak mi
Irmakprensesinannesi Fatmablmt-33 aptamil çok gaz yapar hippi organik veya similac deneyebilirsiniz ben kullanmadım ama kullanana çevrem gayet memnunlar ama aptamil ben kullandım kızm ilk 1ay snrasinda atamil presyneo geçtik çok gaz yaptı snrs biz sma ya geçtik bize iyi geldi
ogr_anne93 Fatmablmt-33 Evet anne sütü de alıyor. Ne zaman isterse emziriyorum. Bazen yarım saatte bir bazen saatte bir. Mamayı da 2 saatte bir 90 ml içiyor.
ogr_anne93 Fatmablmt-33 Başta aptamil denedik. Bebeğim ishal oldu ve resmen karın ağrısından kıvrandı çocuk. O gün bugündür tövbe ettim aptamil vermem. Smayı severek içiyor. Versem daha fazla da içer de vermiyorum. Ama geceleri sadece emiyor.
Nuray23 Sma optipro kullanıyorum doğduğundan beri ☺️ şuan 8 aylık hala onu kullaniyorum memnunum çok şükür
2042 Fatmablmt-33 doğduğundan beri Bebelac Gold kullanıyoruz. Her bebegin mama süreci de farklı oluyor. Yeğenim Aptamil kullanıyordu aşırı gaz yaptı evolvia ya geçti doktor tavsiyesi ile