Klnccc Memeden kestim bugün 2. Gün göğüslerim aşırı şiş ve inanılmaz ağrım var üzerime öküz oturmuş gibi çok mutsuzum nasıl geçer bu ağrı😩
mom6554 Klnccc Sagmalisin mutlaka mastit olursun yoksa. Makine bebek kadar güçlü çekmediği için artırmaz zamanla kesilir sütün
Deterjanhanim Klnccc sizin sorudan bağımsız ama nasıl biraktirdiniz memeyi ya bende 3 4 aya kadar biraktiricam ama çok endişeliyim oğlum çok düşkün memeye nasıl yapicam hiç bilmiyorum. Sizin çok zor oldumu bebek açısından
Klnccc mom6554 annem kesinlikle sağma diyor duşta sıcak su sabunla ovaladım antibiyotik içtim yarına çekilir dedi ama daha kötü olmasından korkuyorum
Klnccc Deterjanhanim benim oğlumda çok düşkündü çok korkuyordum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı gece 2 3 defa kalktı sadece uff dedim siyah bant yapıştırmıştım onu gösterdikçe geri uyudu
Nrbanu Klnccc Ara ara sağmalisin ben öle yaptım yani baktım çok dolu sağdim 2-3 gün. Bide duşta sıcak su tutarak elimle masaj yaptım arada
Nrbanu Klnccc İnsallah mastit olmamişsindir masaj yap internette videolar vardr bunun hakkında sıcak havlu koy egerki hala ağrın dewam derse bence doktora çık