Gulcanyvz Kızlar kızım süt içmediği için 2 kase yoğurt tüketiyor günde haliyle 1 haftada 5 kilo süt alıyordum 28tl den şimdi 43 olmuş nasıl alıcam ya of bu zamlar bizi bitirdi
ceyhunun_annesi Gulcanyvz Allah sonumuzu hayır etsin ülke olarak hic iyiye gitmiyoruz her gün birşeylere zam geliyo
Feyzosunannesi Gulcanyvz ciddimisin yaa Allah sonumuzu hayr etsin en temel ihtiyaç yaa süt dünya para
Balarisi_melisEla Gulcanyvz Bu sabah 25 den getirdi sut aldığım bayan, umarim artmaz her hafta alıyorum
Gulcanyvz Artıyor kızlar onlarda sütçü bize yüzde 50 zam yaptı abla mecbur bizde arttırdık diyor annem Başakşehir de oturuyor orada 50 tl olmuş 🤦🏻♀️
yeymnmmm0 Gulcanyvz bizde her hafta 5 kg aliyoruz. yarisini yogurt yapiyorum gerisini içiyor oglum.. nasil olacak bilmiyoriz
Gulcanyvz yeymnmmm0 biz tadımlık yiyip içicez herşeyi çocuklara yediricez öyle gözüküyor bulgura makarnaya sarıp kilo almasak iyi 🤦🏻♀️
Beyza_momss Gulcanyvz 😳en son hamile iken aliyodum 15 liraydı 5 kilosu tabi en az bı 6 ayı vardır almayalı
Dyglila Gulcanyvz benimde kızım içmez yoğurt yaparım haftalık 3 kilo süt alırım 2 ay önce 17 TL idi 19,5 TL yaptılar bugün gene aldım 27,5 TL olmuş.
3_bebeli_ana Gulcanyvz bizim burda da kilosu 8 9 olmus🙄 kizim yoğurt çok seviyor alıyorduk her hafta artık onu da alamayacağım bu gidişle