Ceyfer Merhabalarrr 😊 4ay12 günlüğüz doktorumuz tadımlara geçin dedi bende bugün denk geldim hipp pirinc aldım kullanan varmi? Mamayla karıştırıp da veriliyo. Biz hem meme hem mama gidiyoruz
arya_moms Ceyfer 4 ay mı doktorunuz cıldırmıs herhalde anlamıyorum ya bu doktorları 180 gunden once benege anne sütü toksa formül süt verilir su bile verilmemeli cok sıcaklara denk gelmedikçe
Serrase Ceyfer bende ilk kaşık maması aldım hipp pirinçli onunla başladım ama sevmedi çok arada bir meyve pürelerinin içine katıyorum öyle yiyor.
GUBILIK Ceyfer çoook erken ama karar mercii sizsiniz tabi. Kendiniz sebze haslayın verin 3 gun kuralı ile. Hazır vermeyin. Ne kadar organik deselerde aynısını siz pişirip tatlarına bakın farklılık göreceksiniz
Ceyfer arya_moms ek gıda olarak değil tadımlık ver dedi yine mama ve anne sütü alıyo. Sadece arada elma suyu. Yoğurt felan tattır dedi.
arya_moms Serrase Ceyfer ek gıdaya giriyor sizin aldıgınız tabiki karar sizin ben doktorları anlamıyorum zsten bu cocuklar allah nasip ederse ömrü boyunca yicek zaten ama anne sütü bir 2 sene belki alıcak neyin acelesi anlamıyorum
Ceyfer arya_moms evet doğru diyosunuz tabii. Kilo alımı yavaslayan bebeklere hemen ek gıda deniyo biz annelerde aman kilo vermesin diye hemen basliyoruz arastirmalara