Angelangelll Yurtiçi kargo evden alım yaptıran oldumu acaba. Instagram’dan istediğim ürünü değişime yollucam bebekten dolayı çıkamıyorum. Nasıl yapabilirim
ofkelisirin Angelangelll canım benm eşim yurtiçi kargoda çalışıyor Bi arayın adresinizin şubesini kuryenin insafına kalmış ama gelir sanırım normalde hep şubeye götürülüyor iadeler
eilik Angelangelll Ben üniversite zamanı yurda çağırmıştım, internet sitelerinde kurye çağı diye bi yer var form doldurdum. Dediğim gün dediğim saat aralığında gelip almışlardı 😊
Duyulurum Angelangelll onu bilmiyorum da Aras kargoya yazmıştım gelip almalarını. Hiç bırakmadan iade edilecek bir ürünü kapımın önüne bırakıp gitmişlerdi. Tam iki hafta sonra geri dönüş yapıp adresimi istediler… Ücretteki değişiklik cüzi bir miktar oluyor
Angelangelll Makaron_88 ücrette bı fark oluyormu. Birde adresi felan bizmi yazıyoruz kargo için gelenler yardımcı oluyor mu
Makaron_88 Angelangelll zaten internet sitesinden aldıysan trendyol felan iade kodunu kargo üzerine yazıyorsun 1 haftayı geçmediyse ücret ödemiyorsun yurtiçi kargoyu ara onlar yönlendirme yaparlar
Angelangelll Makaron_88 Yok cnm Instagram’da bı siteden aldım. Yalnızca değişim yapılıyormuş. Ücret bana ait olacak. Kişi adına yollaman gerekiyormus
Duyulurum eilik ne zaman olmuştu bu? ben üniversitedeyken bu şekilde kargoları gönderiyordum ama artık ulaşmak imkansız oldu.
Gmze1998 Angelangelll Bizim burada almıyorlar kargo şubesine gidip işlem yapılması lazımmış kabul etmiyorlar
daisymomm Angelangelll ben yapmıştım ama ürün ağır bir ürünse geliyoruz demişlerdi. Bence arayıp bilgi alın. Ürün kilogramı göre geliyorlar sanırım
daisymomm Angelangelll merkezi de ararsanız bilgi vereceklerdir. Ben mobilya iade etmiştim kapıdan aldılar.