Nuran84 Anneler hangi mamayı kullanyorsunz biz 4 aylıgız hip kullandk o agır geldi heralde içmedi onu sma aldım onuda bi kaç kere içti şimdi yine istemiyo böyle sorun yaşayan var mı
Alin6272 Nuran84 hipp organik combiotik kulandım 2 numaraya geçeceğiz nerdeyse kilo alımı gelişimi olması gerektiği gibi çoğu mama kabız yapıyor ben ilk 4 ay zeytin yağı koydum her sabah bi kere mamasına bi çay kaşığı doktor tavsiyesi ile
Yucuhal Bebelac gold aldım yeni fiyatıuygun. Kabız da yapmadı. Hipp conb kullanıyordum hemen acıktırıyor. Ee haliyle 90 küsür kutusu hiç gerek yok
Talhaninanasi Nuran84 aptamil comformil kullanıyorum doktorumuz önermişti gaz kabız vs sorunumuz olmadı hiç şükür
gulapikk Nuran84 aptamil hipp sma bebelac kullandım en çok bebelacı sevdi hipp çok ağır geldi benimde bebeğime onu hep kustu içmek istemedi nedense. Sma iyi gidiyodu bir süre içti sonra reddetmeye başladı bebelacta kaldık bakalım severek içiyor şuan
Yasolinne Nuran84 Hipp Combiotic kullanıyorum ben de başından beri. 5 aylık oldu, hiç sorun yaşamadım gaz, kabızlık gibi.
Yasolinne Sarem37 İnternetten. En uygun fiyat neredeyse… 🤷🏻♀️ Hipp yetkilileriyle görüşüp barkoddan orjinalliğini sorgulatabiliyorum.