leyer Bebeğim 10 ay 16 günlük gün içerisinde yere bıraktığımda şınav pozisyonunda kendini ileri geri sallıyor neden olabilir?Aynı zamanda emekliyor ve koltuklardan tutunarak gidiyor kafayı yemek üzereyim.
leyer Omom canım uzun süreli yapıyor gece yatağında kalkıp yapıyor valla eğer normalse içime su serptiniz🌸
leyer Pdrmdr ablamında çoçukları var niye bu kadar uzun süreli yapıyor bir doktora götür diyince korktum valla.
Turuncu-al leyer yeni öğrendiği bir beceri olduğu içiN sürekli yapması normal 💐 kızım emeklemeden önce sürekli yapardı emeklemeye başlayınca unuttu
leyer 2guzelinannesi uzun zamandır yapıyor emeklemeye 7.ayda başladı gidip oyuncakları ile oynuyor koltuklardan tutup yürüyor ve bir de kafa sallama huyu var.
leyer 2guzelinannesi okuduğum şeylerde o çıkınca evet ama oğlum çok Güler yüzlü komutları yapıyor göz teması çok var yabancı insanlara gidiyor her oyuncağı ile oynuyor bende bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım canım
2guzelinannesi leyer ya zaten bi sallanma harejeti ile otizim olacak degil belki oyun yapiyodur benim kizimda 10.atda ileri geri sallanirdi belli bir sure yapti sonra unuttu
leyer Turuncu-al benim ki emekliyor işte emeklemesinde sorun yok sürekli yapınca tedirgin oluyor insan ister istemez.