Mommqueen Deryaktr yok canım yenidoğan sünneti en mantıklısı iyki yaptrmşız çok kolay gecti asla hissetmedi oğlum göbeği düşmeden pipisi iyileşti
Deryaktr Mommqueen Oğlum 1 buçuk aylık yaptırıp yaptırmama konusunda düşüncedeyim çok çabuk iyileştiğini söylüyorlar ama insan yinede korkuyor
civcivannesiii Deryaktr hareketlenmeye başlamadan yaptır yoksa canı çok acır hareket ettikçe çok ağlar biz 2 aylıkken yaptırdık ilk 2 saat ağladı akşama hiçbirşeyi kalmadı
Aaeess Deryaktr lokal anestezi ile hastanede 33 günlükken yaptırdık. İyi ki öyle yaptırdım hemen iyileşti hatta daha erken olsa daha bile güzel olurdu.
-1590sinem 4 aylıkken yaptırdım keşke daha erken yaptırsaydim dedim kolay gecti çok küçük ne kadar küçükken yapılırsa o kadar iyi bence 😊
Wanderlust Deryaktr 2 aylik hastanede dikisli aldigimiz en dogru karardi hatta 40i icindeyken yaptiricaktik da kismet olmadi
Anayimbenanaaaaa Deryaktr oğlum şuan 35 günlük 3 gün önce hastanede lokal anestezi ile sünnet oldu çok rahattı şükür ağrısı sızısı olmadı iyileşti bile tavsiye ederim Yenidoğan sünneti ni
Anayimbenanaaaaa Deryaktr cerrahiniz da onerirse klemp li sunnet yapılıyor pipisine minik bir klips takılıyor cisi degmedigi için canı yanmıyor ve dikişsiz sünnet olduğu için çabuk iyilesiyo
Deryaktr Anayimbenanaaaaa bi sorayım onu öyle yaparlarsa daha iyi o zaman ☺️ Küçük olduğu içim canı yanıcak diye kıyamıyorum