Seda60199 Kızlar ben bu gaz damlasını kafama göre aldım . Ikınıp duruyordu. Nurse harveys pek işe yaramadı. Bu iyi midir? Bir zararı olmaz. Ve de bitkisel mi bana pek öyle gelmedi
Mlkhrn Seda60199 biz kullandık bir zararını görmedik. Çok da yararını gördük. Neden size öyle gelmedi
Passionis Seda60199 günde iki defa 15er damla verdi doktorumuz çok gazlı benim bebeğim. Tadı da şekerli gibi tatlı olduğu için kızım çok severek içiyor. Probiyotik kullanıyoruz yanında da
Semaertgrl Seda60199 çok faydasını gördüm 4 aylık olana kadar hep o damlayı kullandık günde bir defa 4 damla veriyordum yoksa gece gündüz zehir oluyordu
SenaKrymn Seda60199 bende kullandım memnunum ama düzenli kullanın mutlaka doktorum düzenli kullanılması gerektiğini söyledi
Mlkhrn Seda60199 bebekler sevsin diyedir. İçeriğe bakmak lazım. Doktor tavsiyesi ile aldık. İçeriğini araştırmadım hiç
Edaren Biz onu 3 ay kullandık günde 3 kez 15 er damla toplamda gğnde 45 damla kullanılıyormuş zaten . Yanında da maflor probiyotik damla kullandık
Edaren Seda60199 sağlık ocağı 10 damla demişti sonra doktora gidince doktor da hayır o ilacın etkisi günlük 45 damladır dedi gerçekten de etkili oldu bize iyi gelmişti
BEB14 Seda60199 gaz damlaları içinde en iyisi olduğunu söylemişti bir doktor. Bende iki Aydır biogaia ile birlikte kullanıyorum doktor tavsiyesiyle günde 4 kez 10 damla