1prensesannesiiii İnşallah doğru yazmışımdır ismini😂😂 kızlar ilk defa aldım kızıma yapıcam da nasıl yapıyorsunuz tarif verin gıı 😊
Egemenin_Annesi 1prensesannesiiii brüksel olacakti 😀 hafif suda haslarim önce sonra zeyntinyaginda hafif cizbiz yaparim ben genelde sarimsakli yogurtla servis ederim cok güzel olur
Mervenis 1prensesannesiiii bende bugun zeytinyagli yapicam soganla havucu zeytinyaginda kavuruyorum biraz sarimsak sonra lahanalari atiyorum altini kisip biraz yumusadiktan sonra biraz su ilave ediyorum pisincede kapatiyorum cok guzel oluyor 😊
Kurtlarkuslaralemi 1prensesannesiiii brüksel olacak. Az birşey haşlayıp tavada soğan salça ile kavurun pissin sonra yoğurtla da yiyebilirsiniz yemeklerin yanına garnitür olarak da koyabilirsiniz. Bazı yemeklerin ici ne de atabilirsiniz.
bombacimulayim Brokoli gibi. Bayılırım bu arada😀 haşlayıp garnitür olarak ana yemeğin yanında verebilirsiniz
Egemenin_Annesi 1prensesannesiiii dogru yazmisimdir InsAllah yazdigin icin düzelttim kiz kötü niyetli degil😂