Morvy Merhaba kızlar kızım 3 aylık 11 günlük bu sabah çok mutlu uyandık yatakta oynadık her sabah yaptığımız gibi sonra uyku saati geldi tekrar uyuduk fln yani güne çok normal bir şekilde başladık 3. Uykusuna yatıracaktım saat 2 de uyuttum yerine yatırdım uyandı 3 kere aynı şey tekrarlandı ondan sonra kıyamet koptu 1 buçuk saat kesintisiz ağladı bende evin içinde kucağımda gezdirdim ama yok yine ağlıyor en sonunda kucağımda uyudu şimdi yatırmaya korkuyorum sizce bu 4. Ay atağımı ve öyleyse eğer beni daha neler bekliyor😭😭😭😭
Selma-aygun37 Morvy 3+18 günlüğüz ve 3-4 gündür böyleyiz gece gündüz gecede sürekli ağlıyo sallamaktanda yoruldum hatta bileğimi agrittim feci şekilde Dr gittim tendon zedelenmesi dedi felç etcek yakında beni böyle giderse 😄 inşallah uzun sürmez öyle 1 ay falan
EmelMina Morvy 1 ay sürüyoe geçmiş olsun şimdiden 🤣 yapışık ikiz gibiydik. Sürekli kucak sürekli meme istediği dönem. Allah kolaylık versin 😝
escmrk Morvy gündüz uykusu diye bi şey kalmadı yarım saat anca uyuyo tekrar uykuya da döndüremiyoeum bütün gün uyutmakla geçiyo zamanım 3 ay 12 günlük benim kızımda
Ssa Benim bebeğimde 3 ay 8 günlük normalde karnını doyururum indiririm yere yani oyun halıısına koyarım 1 saat oynar ama bu bir ksç gündür hep ağlıyo acaba bu da mı bir atak normalde asla öyle yapmazda aşırı huzursuz ağlıyo ve şu an ayağımda sallıyorum gündüz uykusu hiç yok uyudu derim yatağına koyarım ben arkamı döndüğüm an ağlamaya başlar
Morvy Ssa ya aynı şey bugün bizdede oluyor 4. Atakta bir uyku gerilemesi oluyormuş zaten bildiğim kadarıyla ama her gün böylemi olacak acaba kucağımda gezdirmektem belim koptu😭
Deniz773 Bizde de durum öyle 4. Ay atağı uyku gerilemesi heralde , yatağa koyar koymaz başlıyor ağlamaya ve gece yatıyor , akşam uyumuyor , ağlaması çok oluyor :(
Momanne06 Morvy ara sıra arabanız varsa gezdirebilirsiniz çok iyi oluyor hem dışarı havasını görünce uykusu geliyor bebeklerin ben bazen haka öyle yaparım gün boyu yorulur uyur
Morvy Momanne06 annem yurtdışında yaşıyor kaynanam alt katta ama çocuk okadar kıyameti kopardı birkere gelip bakmadı normalde her bir ses için arar sorardı o yüzden gidecek kimsemde yok maalesef
Morvy Selma-aygun37 gecede böyle olursa ben dayanamam birde eşim haftaya iş için 1 hafta olmayacak napıcam bilmiyorum ilk günden yıprandım