KucukAdamm Oglusuma bugün akşam köfte yapmak istiyorum 🙂 netten bakmadım valla , deneyimleriniz daha değerli 😊 Nasıl yapıyorsunuz , içine sebze katan var mı ? Değişik faydali bişey olsun istiyorum. Tarif fırlatın bana kizlar 😍
Laden KucukAdamm tarif dünyası köşemizdeki köfte tariflerinede bakabilirsiniz annemiz❤️ https://blog.mutlubebekleriz.com/bebek-bakimi/bebeginizin-sevecegi-bebek-koftesi-tarifleri/
Trkanmete KucukAdamm bazen sadece kıyma, kimyonçok az tuz ekmek içi yada galeta unuyla yapıyorum. Bebeğiniz küçükse tuz eklemeyebilirsiniz. Bazende kıymanın içine soğan sarımsak rendeliyorum, maydanoz baharat ekleyip yapıyorum. Ama kimyon olmazsa olmazımız. Oğlum çok seviyor. Sevmediği çorbalara vs eklwyince bile yiyo.
Seymacr KucukAdamm 2 yemek kaşığı yağsız kuzu kıyma 2 dolu tatlı kaşığı galeta unu 2 dolu tatlı kaşığı bebek irmiği Çay kaşığı ucu kimyon 2 yemek kaşığı zeytinyağı Hepsini karıştırıp misket köfte yapıyorum tavaya bir kaşık zeytinyağı köftelerin yarısına gelecek kadar su ekleyip altı kısık pişiriyorum 🧡
KucukAdamm Trkanmete 10 aylık şuan tuzsuz hiç bişey yemiyor zaten 😅 mecburen katıyorum çok az . Çok teşekkür ederim