33883388 Merhabaaaa kızlar kızım 3 ay 15 gunluk oturmak istiyor uyanık oldugu heran kafasını kaldırıyor zorluyor kendini bu normal mi acaba daha cok küçük degilmi oturmak icin .
Ayseege6156 33883388 oturmak için evet küçük benim oğlumda öyleydi hep kalkmak istiyordu ben 4.5 aylıkken meğilli oturtuyordum 6 aylık desteksiz oturmaya başlamıştı 😇 bebeğin gelişimine göre dğeişiyor bence sizde ufak ufak meğilli oturtun bir ay sonra filan
Kurtlarkuslaralemi 33883388 normal ama oturtmayin. 4. Ay i bittikten sonra ağır ağır başlarsınız. Benim oğlumda oturmak istiyordu pusetten oturma pozisyonuna geçmek istiyordu o halini çok seviyordum off paşam çok çabuk büyüdü.
33883388 Ayseege6156 Ayseege6156 Suanda destek seklinde kucakta oturuyor bi 5 dk falan ama kendisi uyanir uyanmaz dikiliyor beline kadar kalkiyor yani oyle tarif edim .Oturmayinca aglamaya basliyor bilemedim
Ayseege6156 33883388 fazla oturtma canım geğrekleri batar anlamazsın canı daha çok yanar sen o ağlasada tam oturtma daha çok küçük çünkü meyilli hafif yatar gibi oturt yani benim oğlumda aynı öyleydi