Sali35 Tugbapoyraz kız gerçekten çocuk varken nasıl yapıyonuz bu çeşidi ben bizim ufaklığa mama yapmaya mutfağa gidiyom da ortalığı yıkıyo
Glcnada Prenses21 karışık kızartma yapıcam patates patlıcan biber kabak domates tavuk yanına çorbada yapsam mı bilemedim
fatma_erva Prenses21 Valla dünden tavuklu arpa şehriye çorbam var yanına da patates kavurması yaparim😂😂
dinle_beni_bi Prenses21 kıymalı börek yapcam. Bir de türlü yada karışık kızartma yapasim var. Havuç tarator ile Allah bereket versin
BalkizimBaloglum2 Firinda mücver yapmayi düşünüyorum yanina kabuklu fasulye derler ondan yapmayi planlıyorum,bugün hic bisey yapasim yok aslinda 😄😄
Deletedmom44 Prenses21 kuru fasulye bulgur pilavı cacık turşu 😀 kızlar bugun oruçluym sabırsızlıkla bekliyorum şuanda pişiyorlar
Deletedmom78654 Prenses21 kaynanam gideceğiz karın mumbar var 🤗🤗 bir çoğuna iğrenç gelebilir Ama ben çok severim
ML_11 Prenses21 valla bayanlarımıza maşallah hepsi lokanta gibi 3er 4er çeşit yemek yapıyorlar bide kıymetimiz bilinmez 🤦🏻♀️😂😂
Sali35 Tugbapoyraz Valla maşallah helal olsun şuan utandım malzemeleri sipariş verdim patates köfte pilav yapcam. Oğluşu kanguruya takıp beraber yaparız artık 😅
Minejjan Taze horoz kesti eşim onu pisircem yanına da pilavla havuç tarator bugün izinli hadi dışarda yiyelim demezse 😂
Tiredmother Prenses21 bugün çorbası Mısır ekmeği yanına turşu ve yoğurt var menüde ha bide fırında kabak tatlısı pişiyor şuan