snowflake Zeh2020 bende üzülüyorum en çokta anne oluyorum diye ağladığı o an tutamadım kendimi bende ağladım
sarmaliklahana Zeh2020 Aayyy Allah yardım etsin annesine daha cok üzüldüm 😔 engelli insanlar ile başm etmesi gerçekten cok zor duyguları suistimal edenler cok oluyor işte böyle. Normal insanları bile kandırıyorlar ki bu kız zihinsel engelli 2 tatlı söz söylesen zaten inanacak. Kendi yaptıgı pisliği yetmiyor birde satmış kızı 😔 ben en cok ‘bbek kimden bilmiyorum hamileyim ama bebeği istemiyorum çünkü kimden bilmiyorum’ demesine cok üzüldüm. 😔 Allah islah etsin kötü nefiski insanları 🙏
Mavilii Zeh2020 şimdi de o pislik kocası ne fatmayı istiyorum nede bebeği diyor. Kızı başından atacak yer arıyor. Valla ekranda görünce boğasım geliyo o adamı. Kızın hayatını mahvetmiş. Şimdide basından atiyo. Yazık zavallı kıza üzüldüm bende
cizgigozlum Kurtaja çok karsi biriyim ama o bebek kürtajla alinmali bence ya da illa doğurmak isterse rızasina bakip bakmaksızın doğunca yurda verilmeli
Zeh2020 Anne olunca bakar evladına aklını kaybetmemiş tabiki düşünceleri yanlış istemsiz Rabbım yardım etsin bebegede üzülüyorum ama yapacak birsey yok
Zeh2020 TheBossMom esra erol fatmayi annesiyle eve yolladı geçen aylarda Ahmet fatmayi tehdit etti ve yine gitti fatma bu sefer saçlarını kazıdi şiddet gördü hamile bırakıldı kimden olduğu belli değil ya Ahmet ya Faruk
Aselsmomy Zeh2020 ben hiç üzülmüyorum valla bi annesine üzülüyorum kadın perişan oldu kızının arkasını toplamaktan adam affedersiniz satmış kızı fatma hala diyo biz mutluyduk kız anlamıyor bi türlü
Happygirl8 Ben annemdeyken az izlemiştim olayı, fatma annesine gitmeyi kabul ettiğinde esra erolda biraz daha kalmayı istiyordu, böyle bi kurgu yapmış ta olabilirler ben hiç tamamına inanmıyorum o programların ✌️😃