rabiaakdas Merhaba hanımlar, robot süpürge alacağım internette biraz araştırma yaptım ama kullananlar varsa diye öneri almak istiyorum. Hangi robot süpürgeyi kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
kirmizibasliklikiz_ rabiaakdas eger dusunurseniz robot supurgedense kablosuz supurgeleri oneririm size 😊
eceunverkanra rabiaakdas Roborock S5 max kullaniyorum cok memnunum, gecen sene almistim su an fiyatlari nasil oldu bir bilgim yok ama🙈
rabiaakdas kirmizibasliklikiz_ bebeğimden dolayı süpürge açamadığım için robot alıyorum yoksa kendi süpürgemden de memnunum. Ben artık süpürmek istemiyorum hsjshs
rabiaakdas eceunverkanra ben de o modele baktım onu düşünüyordum ama fiyatları aşırı artmış şuan 6500 civarı ona yakın xiaomi modellerine bakıyorum belki kullanan varsa yönlendirir
eceunverkanra rabiaakdas Benim yakin arkadasim kullaniyor xiomi cok memnun elim ayagim diyor xiomi’de iyidir eger butcenize uygunsa tercih edebilirsiniz☺️
momsturk rabiaakdas viomi v2 aldım 3588 lira bütçeme o uygun geldi ben de ev süpüremiyorum bebekten dolayı. ama gönlüm 360 s7 deydi 4700 ile 5200 arasında değişiyor fiyatı