Bursa97 Bi bayan daha yazmıs bende yazıyorum suan tüm bebekler hasta öksürük hırıltı vs. Hava almayan bebek kalmadı sanki bu ilaclar onları daha kötü yapıyor. Kızımda bi gece aniden öksürmeye basladı fazla degil ama burdan okuyoruz ya artarsa falan 2. Gün atesi falanda cikti halsizdi. Hemen sarimsaklı zeytinyag yaptim 6-8 saatte bir ayak altina sürdüm.
Vee en önemlisi koyun yünü bildigimiz yıkanmamamıs ama bembeyaz koku falan yok o zaman köydeydik annem bulup getirdi.
40 tane koyunu olan bi komsu varmis koyunlari kirpip yünleride fazlaliktan cöpe atarlarmis dedim sifa bu bi deneyelim. Kücük pamuklu bi bez parcasina ince bi yastik klifi gibi diktik icine yün koyup kızımın göğsüne koyduk.
Göğsü sıcacik tuttu gece öksürük tık diye kesildi hic ilac antibiyotik kullanmadik sükür.
İnstagramda koyunyünü diye arama yap bu sekilde yastik yapip satan sayfalar mevcut hemen siparis ver canim sirtina gögsüne kıs boyu sar. Yün cocuk atletleri de var onlardan al onlardan giysin saf su ile yıka sifa olsun insallah. Yapacak bisey kalmadiysa bunuda dene mutalaka..