Burcuu5 Kızlar 1.5 aylık kızım var sütum artsın diye promalt aldım e bebek de indirim vardı günde 1 kutu mu icmeliym birde bazı yorumlarda kilo yaptığı soylenildi 24 kutu almış bulundum etkisini gören varmi
Kahvedelisi Burcuu5 ben bir kutuyu ikiye bölerek içiyordum biri gün içinde biri de yatmadan önce gece süt üretimi daha fazla oluyor diye okumuştum. Sınırı yok iki de üçte içebilirsiniz ama cidden aşırı kalorili bir gıda dikkatli tüketmekte fayda var
Daphnemom Ben de 12 tane almıştım hepsini bitirmedim çünkü cidden göbek yapıyo 🤦🏼♀️ günde 1 evet. Bir de çok şekerli zaten tadından anlarsınız
Burcuu5 Kahvedelisi günde 1 kutu iyi olur sanırım bol su içerek desteklersem kilo da yapmaz sanırım dikkat ederm birazda
Kahvedelisi Burcuu5 daha yeni dogum yapmıssınız bence takılmayın bu kadar kiloya sizin ve bebişinizin saglığı her seyden önemli zamanla alsanız bile verirsiniz 🌸
Burcuu5 Kahvedelisi doğru söylüyorsunuz oğlumda böyle bı hataya düştüm diyet Felan 1 yaşında sütü bırakdi emmedi kızımı öyle yaomak istemiyorum