Adiyokkitabin Merhaba kızlar…❤ Biz bugün 8 aylık olduk. Bizi bu dönem neler bekliyor. Tecrübelerinizi rica edebilirmiyimm🏵 Ayda et tavuk etine ve bakliyatlara başlıyoruz. Nasıl devam ettiniz ek gıdaya💮 Herkese sevgiler😍
cocomelon33 Adiyokkitabin bir hafta sonra 8 aylık olacak oğlum bilgilendirin tecrübeli anneler bu ay neler yedirmeye başlayabiliriz et balık vs yedirebilir miyiz cevaplarınızı bekliyoruz🤗
123huma Adiyokkitabin benim kızım 8 ay 16 günlük biz başladık bakliyatlara nohut mercimek verdim şükür bi sorun yaşamadık balıkta verdim pek sevmedi ama tavuk konusunda şüpheliyim köy tavuğu bılursam vericem.Tek kol sürünüyor tutup kalkmaya çalışıyor dilide pek açıldı ga ga ga anni ayyy şeklşnde hecelemeleri taklitleri var
Yamanikomm Adiyokkitabin bizde 8 ayligiz ben bakliyat veriyorum kiyma verdim et tavuk balik bu ay baslicam.tavul degilde et baslarim.nohut filan vermedim.daha nasil vericemi.bilmiyorum.en buyuk sikintimiz.desteksiz oturamiyoruz bakalim.bu ay kontrolumuzde neler olucak.onun disinda emekleme siralama.var
03alparslan04 Adiyokkitabin benimde bebeğim yeni 8 aylık oldu iyiki açmışsınız bu postu bende bu sayede bilgi edinicem
123huma cocomelon33 nohutu ve fasulyeyi taneli olarak verdim ben baştan beri pütürlü verdiğim için sorun yaşamadık ama sizin bebeğiniz yiyemiyorsa çatalla ezip verin
cocomelon33 123huma yok yiyor pütürlü verdim hep hani onlar biraz büyük taneli ya tereddütteyim ,bizim alt iki çıktı üst iki çıkıyor şimdi,bu bakliyatların yemeği nasıl yapılıyor peki
123huma cocomelon33 normal nohut sulusu yapar gibi yapıyorum akşamdan suyu koydum aonra o suyu döküp yıkadım sonra haşladım soğanı kavurdum salçayıda ete başlamadıysanız kıyma koyun ben kemikli parça et koydum pişirdm az kimyon atın
123huma Adiyokkitabin hayır taneli olarak veriyorum iyice pişerse nohut fasulye zaten eziliyor bığazına kaçma riski olmuyor
Yasemin38 Adiyokkitabin https://resimlink.com/loOE belki liste hangi ay neyi verebilecdğin konusunda yardımcı olur.
Adiyokkitabin Yasemin38 evet bu liste bende var canim tesekkur ederim. Biliyorum ama nasil verilecek bilmiyorum