Aznurr Marinedeniz benım duyduguma göre ıpone turkıye satışlarını durdurmuş bu faiz indirim yüzünden ..
Kahvedelisi Marinedeniz apple durdurmuştu satışı ama sonradan açtı diye biliyorum yine de geçenlerde bir haber okumuştum pandemi sebebiyle Apple da parça sorunu yaşanıyormuş ve elindeki stokları da avrupa ve amerikaya sevk ediyor diye doğruluk payını bilemem ama
SeverusSnape Marinedeniz Apple Türkiye’ye satışı şimdilik durdurdu diye bir haber okumuştum. 2. El bile yok şu an. Hatta 2. El 6S-7 bile yok. İnsanlar satıp yüksek model alırdı. Sattıkları da bitmiş. Hatta 2. elin bile fiyatı uçmuş.
halamidagakaldirmislar Ben bi ara apple, artan dolar sebebiyle türkiye’ye satışları durduğunu duymuştum ilgisi olabilir mi?
Marinedeniz halamidagakaldirmislar ya o bana cok sacma gelmisti normalde “/ yani dolarla geliyor ztn ki.. bide hepsiburadada buldum normalde ama orasida guvenilir degil midir acaba
Marinedeniz SeverusSnape ya inanamiyorum artik istesek de alamayacak miyiz yani :/ yurtdisindan dolarla geliyor ztn aslinda cok sacma degil mi yani burdaki kur artisi onlari ilgilendirmesi garip deil mi
Marinedeniz Deletedmom5284 hepsi buradada ben de gordum ama acaba onlar guvenilir olur mu ? Satisi durdurduysa gercekten onlarda nasil halen bulunuyorki
FiltreKahve Marinedeniz dolardan kaynaklı satışı durdurulmuş. Türkiye’ye gönderilmiyormuş şu an. Doların bir tık daha sabitlenmesi bekleniyormuş diye duydum ne kadar doğru bilemem tabi