Merve-miray 2prenss_annesieliff_ X kutusu ücretli olmuyor muydu? Bana da kasım ayı kutusu çıkmış hazırlanıyor diyor. 9 tane ürün Takviye edici gıda bana olur mu acaba. Kızım 19 aylık emziriyorum
Nik_mik_yok 2prenss_annesieliff_ şaka gibi gerçekten 😁 insanların duygularıyla oynuyorlar . X kutu olunca bende büyük boy ürün çıktı sandım . İyice yoldan çıktı bunlar 🤭
2prenss_annesieliff_ Mommysharkdoodoodoodoo aylık ürün gibi tam boy ürünler de olabiliyor bu ay sadece broşür koymuşlar
Mommysharkdoodoodoodoo 2prenss_annesieliff_ anladım şu an 54 TL gibi bir şey gösteriyor çıkmamış o zaman
2prenss_annesieliff_ Mommysharkdoodoodoodoo yok mail e bakın oraya bildirim gelmesi lazım kutu seni bekliyor diye yazmayazması lazim
Nefis 2prenss_annesieliff_ BeN Her e Postaya Gİrdigimde Geç Kalmış Oluyorum Anlık Bildirim GeLmiyo NedEnSE ya 😥
Merve-miray NurY Şubat 2021 den beri üyeyim. Temmuz ayında bingo yumuşatıcı çıkmıştı. Kaçırmıştım. Bu ay kaçırmadım ama. Bonus soruları yanıtlayın. Profil bilgileriniz %100 olsun çıkar bence.
dinle_beni_bi Merve-miray Bonus sorular nerde acaba. Aylık geliri yükseltin diye yazmışlardı ben yukseltemiyorum olmuyor 🙄 çıkmıyor paket