Unluunsuz Merhaba kızlar normalde 39, numara giyiyorum ama hamileligimde 40 oluyordu doğum yapalı 10 gün oldu 39 zor oluyor sıkıyor şişlik mı var yoksa hep 40 mı oldu anlamadim
NekwaSultan Unluunsuz artik ya 40 oldun tebrikler benimde öyle oldu çünkü ilk dogumdan sonra. Kilon varsa verirsen düzelir mi bilmem ama 🤷🏼♀️
AzraSare Unluunsuz ben 39 giyordum Doğum yaptım 40 oldu ikinci doğumumu yaptım şuan 40 41 :( 40 numara sıkıyor öyle gıcık oluyorum ki .
Alparslantugba Unluunsuz Benim de ayak numaram 36 37 Doğum yapalı 4 ay oldu kiloda verdim suan 38 giyoyorum sanırım ayak büyüyo 😁
Elvin-Mina Unluunsuz evlenmeden önce 36 giyiyordum ilk kızım oldu 37 oldu ikincide 38 oldu kaldı böle 37 38 arası değişiyor 😊
Ebruguslu Unluunsuz ayni durumdayim. Hemde hafif tirnak batmasi oldu hic dar ayakkabiya gelemiyirum :/
Mom06 Ebruguslu o tırnak batması bendede oldu spor almıstım 41 bigün hava soğuk gibiydi geçen seneki botları giydim beşik baktık çocuk doğdu 4 aylık oldu hala devam 🙄 törpüyle kaldırıyorum batan kısmı cımbızla çekip söküyorum kesersem devam ediyo batma iltihap çekince çok rahatlıyo
Burcu35 Unluunsuz Kız nolcak ben 36 giyiyordum doğum yaptım 39-40 oldu bi anda 10-15 gün sonra toparladı 36-37 şuanda düzeliyor
Ebruguslu Mom06 benimki.iltihapa kadar.gitmiyo. Sadece ayakkabi giyince acitiyo. Bi zaman sonra.geciyo diyolar. Bende hamileligin son aylarinda baslamisti.
deletedmom173 Unluunsuz benim ayağımda 34, 35 oluyordu şimdi 36 zor oluyor 😞 1 yıl olacak Doğum yapalı ayaklarım uzadı sanki biraz boyum uzasa ne vardı sanki 😊
Deletedmom136 37 giyiyodum 39a bile sığamadım aşırı ödem vardı ayaklarımda düşün ki ayak bileklerim çatladı. Ama geçti 37 giyiyorum tekrardan 2 ay oldu ama 40ım çıktığında geçti