Liya61- Melek-8 canım benimkide aynı 11 aylık 150 yı zor yiyor 🙄 birz beklıyorm sonra tekrar veriyorm normalde 200 den fazla yemeleri lazım ama yemıyor istiyor hep yemek yemek o tarz seyler
Canberkveannesi Melek-8 2 buçuk saate 120 ml normal sanki mama saatlerinin arasını açmalısınız ek gıda almıyor mu
Havvakck Melek-8 2,50 saat az bi vakit değil mi neden o kadar kısa benim kızım 5 aylık 3 saate bir 120 150 arası içiyo
Irmakprensesinannesi Melek-8 benim 4 aylık şuan özellikle akşamları 120 cc içiyor mama yi gündüzleri 80 cc iciyo biraz azmış ama belki de ek gıda yediği için az iciyrdur
Melek-8 Canberkveannesi evet alıyor sabahları mama veriyorum öğleden sonra ilk ek gida ardından mama veriyorum hemen
Melek-8 Havvakck acıkıyor gibi geliyor bana 2 saat olunca mama yedirmek istiyorum ama fazla yemiyor 150 yapıyorum 60 kalıyor
Canberkveannesi Melek-8 diş cikarma donemi olabilir o zamanlarda az yiyip içiyorlar düzelecektir zaman lazim
Liya61- Melek-8 2 saatte bir yedirme daha o minik bebekkendi suan oyle deil mesela corba yada yoğurt yedirdiysen bıda 3 saat sonra ver ona süt yada yemek tekrar ara öğün meyve ver artk 8 aylık ya
Canberkveannesi Melek-8 geçici bir süreç zorlamayın hic damagi acıdığı için ağzına birsey girmesini istemiyordur kiyamam ya zor maalesef
Beybikolarr Melek-8 benim kızımda sekiz aylık bir aydır o kadar mama içtiğini görmedim misal akşam saat altı gibi sebze yemeği yer bi kaç kaşık 11 gibi yatar 60 cc zorla içiririm
Momanne06 Melek-8 ya benim oglumda 6 aylik baya zamandır 150 yi anca zar zor bitiriyor ek gıda verdiğimiz icinmi acaba