alinaannee Lenagazel 16 aylık olacak deldirmek istiyorum ama başka çocuklar oynarken çeker mi diye korkuyorum açıkcası çekiniyorum ben de şurda durayım da fikir alayım bari🥰
Gamzeburkan Lenagazel en az 3 yasi bekleyeceğim sanırım çok korkuyor böyle şeylerden yoksa ben çok istiyorum 18 aylık suan ☺️
Balkizlarim Lenagazel Büyük kızım 6 , 7 aylık falandı , ortanca kızım 1,5 yaşında küçük kızım da 19 aylıkken 💛 ilk heyecan heves o kadar yansımış ki ne kadar erken deldirmisim giderek tecbure olmuş 🙈😂
Lenagazel alinaannee Bende çekiniyorum çevremdekiler 8 aylıkken de delinebileceğini söyledi size danışayım dedim
Ttgndz Biriste benim bebiste 5 aylık ben de deldirmek istiyorum, bakımını nasıl yaptın canım ve o ilk küpeyi ne zaman değiştiriyoruz ilk delince korktu mu tabancadan tecrübelerini paylarsir misin🥰
DamlaDorukhan Leylazra Bende eşime doruk büyüyünce kendini sünnet ettirir diyorum hiç kıyamıyorum😏 Ah analık😂😂
Lalalala1 Lenagazel Şuanda 6 aylık bana kalsa 2 ay öncesinden yer aradım ama eczane ve kulak delen yerlerde dahil olmak üzere herkes 1 yaşından önce delmiyoruz önermiyoruz kulak sarkması oluyor dedi o yüzden delmediler 6 ay daha sabredicem🥲
VERA19 Lenagazel 22 aylıkken deldirdim kulağını hiçbir sorun yaşamadım iyi ki biraz beklemişim dedim,kendi isteğiyle gidip deldirdik çünkü🥰
Biriste Ttgndz ilk deldigirdigimizde küpeyi oynatarak pişik kremi sürüyordum 1 ay sonra çıkarttım altın küpe taktım ama alerji yapmaya başladı düşük ayar diye yüksek ayar alıp taktım bu sefer çok düşmeye başladı kulağından geri ilk taktigimiz küpeyi taktım 2 3 tanede gümüş küpesi var bazen onları takıyorum o zamanlar küçük olduğu için kupesiyle oynamiyordu ama şimdi taktigimizi farkettiginde oynuyor
Hatice_nur07 Milamoms bende deldirmek istiyorum kızım 10 aylık sizin nasıldı kulagıyla oynafımı üstüne yatınca sıkıntı oldumu
Ecreee Lenagazel 6aylikken deldirmiştim iyiki deldirmişim o zman,şimdi 28aylik olucak asla deldirmezdi,benim küpelerimi görüyor dokunuyor hoşuna gidiyor seninde var diyorum kulağında elliyor mutlu oluyor benim diyor 😅😅