co2041 2,5 ay önce sezaryen doğum yaptım. Bu 2.adetim. aşırı oluyor. Hayatımda hiç bu kadar çok olmamıştı kanamam. Öyle böyle değil yani korkuttu beni.. bunu yaşayan var mı normal bir durum mu?
ezonunannesi_41 co2041 Bnce dr görün cnm çünkü kimi çok olur kimi az bnim normalde kanamm çok oluyor dr sezeryanla doğum yaptıktan iki iğne vurdu az kanama olsun diye ne dcemi bilmiyorum sen dr a görün
ilahiyatci_Mom co2041 bende sezaryenle doğum yaptım ilk altı ay ömrümde olmadığım kadar adet oldum . Asırı geliyordu . Suan daha normalleşti13 ay 22 gün oldu .
MucizemiinAnnesiii co2041 benimde aynı oldu ilkinde normaldi ama ikincisi resmen kan gölü yani hiç o kadar fazla olmamıştım
Elifffko Benımde coktu ilk olduklarımda uzun sürmüyorsa bence bekle bu ayda. En kötü diğer ay yıne aynı olursa gidersin
meleknur21 Benimde aynıydı endişenmiştim bende ama doktora sordum normal dedi.. İlk 3 ay düzenliydı reglim şimdi bazen 2 ayda bir bazen de 15 günde bir oluyorum çok düzensizleşmiş
HaLe31 co2041 benim bebeğim 8 aylık 40 çıkar çıkmaz oldum hala düzenli de oluyorum korkunç yoğun hamilelik öncesi bu kadar değildi
Liya61- co2041 bende öyleydim ilk adetimde dedim hatta kaan kaybedip düşüp bayılacam biyerde sandım hatta bebek bezi kullandım düşün ve hala oyle oluyorum simdi yarına doktor kontrolum var neden kaynaklı bakıcam bi ve karnımın icinde bir agrı var bırsey oturmus sankı oraya agrı yapıyor onuda dicem bakalım ne dicek
Elifinannesiiiiiiiiii co2041 canım 3 buçuk aylık bebeğim var. Emziriyorum. Doğumdan sonra 2 kez adet oldum aşırı kanamam oldu normal değil diye düşünüyorum ama normal diyorlar