Elvn94 Kizlar bebisimin karninda nokta nokta biseyler cikti alerjimidir fto atamym hmn doktra gtmelimym bgn gtsm acil doktru var yarn gtsem cocuk doktru var yarn gtmk istyom direk cocuk doktru grsun dye ama beklemelimyim szce
seldaselda28 Elvn94 nokta noktaysa isilik olabilir sicaktan yani.Ama takip etmen lazim artarsa ve kasinirsa goturmen gerek.Hizliresime girip oraya yukluyorsun urlyi kopyalayip buraya yapistiriyorsun.
Deletedmom61 Elvn94 isilik olabilir canım benim kızımda öyle takip et büyüklüğüne ve yayılmasına yarın bi doktora götürürsün için rahat etmesi için
snyck Elvn94 bizimde yaklaşık 1haftadir böyle çocuk doktoru isilik dedi ama azalmadı hergun banyo yaptiriyoruz bende alerjiden suphe ettim yüzünde ensesinde üst karın bölgesinde çok var dün dışarı çıkardık kollarında da çıktı biraz demekki sıcaktan dedim bende
gulsahxemel Ozgeoyk bnm kzmada süt alerjisi dediler ama hc böyle çıkmadı tabi vücudu bz de Kn verdk bkcz bu ayın 18 de ckck snc
Elvn94 Ozgeoyk kabiz canm benm bebs ama zeytnyagiyla falan yaptgnda ne cok koyu ne cok sivi tam ortada bisi
Ozgeoyk gulsahxemel bizim kinden kan felan alınmadı daha ufak yanıt vermez diye 2 aylıkken yuzunde cıktı bunlar vucunda da ufak tefek cıktı krem verdi yüzüne doktor bide bana diyet verdi süt ve süt üeünleri tüketmiyorum ayrıca kakası da mukusluydu
gulsahxemel Ozgeoyk mukus yüzünde kizarklklar vardı tmm ama bana diyet vermedi daha Bn alerji doktitina götrdm suan o test istedi bkcz sonuca göre ama şuan süt le ilgili herşeyi yiyiyorm hç bişey de ckmyo anlamdm gtti kakası da normal dryor önceden çok fzla mukusluyuldu
Elvn94 snyck ama bunun yuzunde ve sadece karninda isilik oldgnda gebekkikle boyun kismnda cok olmyo mu
Glcnnn Elvn94 süt alerjis içinde inek sütü bulunan her türlü ürün paketli gıdalardan olur. Dondurma da dahil.