Esra_1306 Merhaba hanımlar arkadaşım az önce mesaj attı sütün tadı acı gibi olmuş bebeği emmiyormuş neden olabilir ve ne yapmalı sizce fikirlerini paylaşır mısınız benimle
Melo04 Esra_1306 baharatlı yiyecekler sütun tadını değiştirebilir turşu da değiştiriyordi bende 😅 kızım emmek istemiyordu o zamanlar anlıyordm ama sağıp döksun ardından gelen süt acı olmuyor bol su içip sütünü yenilesn ☺️
Melinamasal Melo04 bugun aynisini yasadim tursu yedim 🙈😂 emiyo ama boyle yuzunu burusturuyo istemiyo oguruyo gibi oluyo ama emmeden de duramiyo anlamadim bende acaba tadimi degisti sutumun die dusunmedm degil suan eminim sizin yorumu okuyunca 🤗
mucizeeee Benim sadece adet günlerim yaklaşınca sütün tadı degişir. Hatta bu çoğu kişide böyledir. Araştırabilirsiniz. Adet olmadan ⅔ gün öncesinden başlayıp adet bitimine kadar sürer.
Melo04 mucizeeee AA bak bunu duymamıştım o da mi varmış 🙄 bn 41. Gün hemen adet görmeye başladım kırkımda çok kanama olmadi ama adet gününde başladı
mucizeeee Melinamasal ovulasyon dönemlerinize de denk geliyor olabilir. bende 7 ay adet görmedim kendimden biliyorum
mucizeeee Melo04 bana da ilk sağlık ocağı hemşiresi sütün tadının değişebileceğini söylemiştim, ondan sonda fark ettim zaten adet zamanlarında tadın değiştiğini
agatha Bildiğim kadarıyla soğan, sarımsak ve baharatlı yiyecekler sütün tadını değiştirebiliyor. Ölçülü tüketmekte fayda var.