parlakli1990 Boynumdan başıma doğru şiddetli bir ağrı var hafif baş dönmesi oldu bir de bulantı yaptı 3 gün yatırdı kızıma zor baktım. Ayağa kalktığım an başım zonkladı. Doktora randevu aldım gidicem yaşayan var mı. Migren olabilir mi boyundan vurur mu migren
Ohaezgi parlakli1990 bende migren var yıllardır. Yaşadığınız migren çğnkü bulantı yapıyor geçen benimde tuttu kızıma bakamadım bende annemi çağırdım 12de dayanamadım ve 1 gün sürdü ağrısı 5 ağrı kesici bile fayda etmedi
Palet0056 parlakli1990 yarım baş ağrısı şeklinde mi oldu tansiyonunuza baktınız mı Allah korusun ense boyun kısmından giren ağrı tansiyondan oluyor diye biliyorum
ayazasaf parlakli1990 benim migren atapım boyundan sol kısma doğru yayılmayla başlıyor. Migren olabilir eğer buna ışığa kokuya sese hassasiyet bulantı kusma varsa. Rabbim kimseye yaşatmasın ama migren çok illet bir şey. Doğumdan sonra 1 kere yaşadım öncesinde daha sık oluyordu
parlakli1990 Boyun da etkileniyor mu migrende sanki boynumu üşüttüm sandım ilk başta. Ama enseden fena ağrı yaptı ya ilk defa yaşadım böyle bişey Allahım ne zormuş geçmiş olsun sizede
parlakli1990 Deletedmom896 Palet0056 evet oda geldi aklıma 10 a 6 tansiyon normal sayılır benim genelde ı şekilde seyrediyor tuzlu ayran yapıp içtim ağrı kesici filan fayda etmedi
parlakli1990 ayazasaf gerçekten hayatımda ilk defa yaşadım eğer bu migren ise yarı ölü gezdim 3 gün boyunca çok zor umarım tekrarlamaz
parlakli1990 ayazasaf aynı sizin yaşadıklarınızı yaşadım bu demek oluyor ki boyundan da geliyor migren. Doktora gittiniz mi ilaç vs?
Gupssse parlakli1990 boyun düzleşmesi kireçlenme ağrısı da olabilir hele ki dustan sonra islak sacla duruyorsanız kacisi yok
parlakli1990 Gupssse yok ıslak saçla durmam ama o boyun düzleşmesi o şekilde atak yapıyor mu bilemedim
Palet0056 parlakli1990 benimde o şekildedir tansiyon. Ama migren yarım baş ağrısı şeklinde olur, tansiyon yüksekliği baş ağrısı bulantı yapar geçmiş olsun
Splash-Splash-Love parlakli1990 Boynundan vuruyorsa migrende olabilir ama genel olarak migren önden vuruyor. Gözler alın ve şakaklar. Sizinki hipertansiyon gibi. Tansiyonunuzu ölçün
parlakli1990 Splash-Splash-Love işte migren değil sandım enseden ve boyundan vurunca ama meğer boyundan da tutabilir miş migren
parlakli1990 parlakli1990 ayazasaf ayyy siz baya içli dışlı olmuşsunuz 😔🤲 ben 31 yaşındayım bu yaştan sonra nerden geldi başıma bu illet ilk ve son olur inşallah 1 gün sırf istifra ettim diğer 3 gün ölü gbi yattım kızıma bakamadım 😵😔
Splash-Splash-Love parlakli1990 Evet dediğim gibi ama genel olarak ön taraftan vuruyor ama kimisinde arkadan vurabiliyor.
Pembebeyzmavi parlakli1990 kronik migren hastasıyım ataklarım çok şiddetli geçer. Ama hiç boyundan vurmadı kafamın ön sağ tarafında oluyor ama diğer bahsettiğiniz şeyler doğru bulantı vs ama boyundan hiç duymadım
ayazasaf parlakli1990 benim 11 sene önce başladı nörolojiye gittim tüm detaylı tetkikler yapılmıştı. Boyun fıtığı ve auralı migren tanısı konuldu. Sibelium adlı bir ilaç başlanmıştı ancak ileri halisünasyon oluşturmaya başlayınca bıraktırmıltı doktorum. Ben artık o kadar sık geçirdim ki atak öncesi sinyalleri seziyordum boyun kökünde ağrı gözlerimde ani beliren ışık huzmeleri şimşek çakma gibi belirtiler olduğu an 2 apranax atıyorum 🤪 ilerlemedeb kesiliyor. Ama ilk zamanlar fark edemediğim için çok ciddi ağrılar yaşadım. Günde 8-9 ilaç içtiğim zaman oluyordu.
ayazasaf Ha ayrıca benim yegane dostlarımdan biride tülbenti bandana gibi yapıp alnımı iyice sıkıştırıp kaaranlıkta yatmak 🥰
ayazasaf parlakli1990 inşallah olmaz düşmanıma dahi olmasını istemeyeceğim bir ağrıdır. En büyük etkeni yorgunluk strrs yeterşs su tüketimi.