Tugceee5 GÜZEL ANNELER MERHABA 20 günlük bebeğim var. Bu aralar devamlı kendini kasıyor yüzü kıpkırmızı oluyor , devamlı ama uykusunda uyandığında gazını çıkarıyor kakasıınuda yapıyor ama yine aynı bu tarZ sorunla karşılaşan oldu mu ARANIZDA ???
Palet0056 Tugceee5 bir doktora götürün bence Allah korusun nöbet tarzı birşey olmasın bakılsın güzelce çok geçmiş olsun
Meryem_durdagi Tugceee5 çok ağlıyorsa çıkartığı gaz yeterli deyildir 2 buçuk aylık olduk hâlâ aynı o kadar gaz cikariyoki ınanamiyorum bazen ama halâ karnına dokundurtmuo bi bakın karnına masaj yaptiriyomu yaptirmiyosa gazdır doktorunuza sorun bebeğimiz uygun bi damla kulanın geçmiş olsun
Rikaa Tugceee5 bebeklerde epilepsi videolarini izleyin o sekilde mi kasiliyor kontrol edin. Videoya alin kasildigi zamanlari doktora gosterin
Mucizemm344 Mucizemm344 anladım canım bi doktora gidin .Benimki gazdan dolayı kasılıyordu kıpkırmızı oluyordu bide saatlerce ağlıyordu kolik imiş .Sizde götürün acaba mı demeyin
Tugceee5 Meryem_durdagi bende gazdan şüpheliniyorum birde reflüden çünkü emiyor hemen kusuyor peşine gaz çıkarıyor ama gaz çıkarsa dahi kendini kasması devam ediyor
Tugceee5 Rikaa izledim canım şükür o şekilde değil kasılması kendini sıkıyor gazı varmış gibi ama gazınıda çıkarıyor yarın götürülecek bakalım doktorumuz ne diyecek
serebro Tugceee5 yenidogan ne kadar gaz çıkarırsa çıkarsın bitmiyor o gaz🙈 Büyük ihtimal gazdır, kolik olabilir. Yine de doktora gidince anlatın durumu içiniz rahatlasin
CatBoy Tugceee5 Gazdır büyük ihtimalle 4 aya kadar sürdü oğlumun. Doktorunuzla görüşün yine de o anları videoya alıp gösterin
Tugceee5 CatBoy öle yaptım çektim videolarını bu ikinci çoçuğum ilkinde böyle şeyler yaşamadım o yüzden baya tedirgin oldum
Meryem_durdagi Tugceee5 benim bebegimde öyle kusup gaz çıkardığı oluyo arkadaşımın bebeği reflüydü çok kusuyodu bebeği bi kere alah korudu kusmugunda boguluyodu az kala o şekilde oldu gu oluyomu eğer olmuyosa tahminime göre gazdır benim bebegimde gazdan sürekli kasiliyo ikiniyo çıkarsada rahatlayamiyo bi türlü sürekli bu döngüde inşallah geçer bi an önce inşallah sizde bi an önce atlatırsınız geçmiş olsun
Sehrbbr Tugceee5 merhaba gazı vardır büyük ihtimal her yedirdikten sonra mutlaka gazını çıkartın sonra birikiyor çok zor oluyor gece özellikle ilk 3 ay cok gazi olur zaten bebeklerin. Masaj yapın rahatlayacaktir. Karnına hafif bebek yağı surebilirsnz masaj iyi gelecektir. Bir de kuru kayısı incir de tuketin ki bebekte kabızlık olmasın sütten geçiyor sonuçta yediklerinize dikkt edin ,geçmezse tabi ki doktora görünmekte fayda var. Umarım faydalı olmuştur