Merveefe35 4 ay 29 günlüğuz bebeğim çok ağlıyor tek değişik yaptığımız şey ufak ufak tadimlar… Onun dışında ekstra değişik bı durumumuz yok uykusu çok az uykusu olduğu halde uyumuyor ateşi yok vücudunda herhangi bişey yok defalarca kontrol ettim pamukcuktan şüphelendim sağlık ocağına goturdum. Öyle ağlıyor ki memeyi kabul etmiyor sakinlesince sanki ben vermemiştim gibi sariliyo memeye
Tubavttr Merveefe35 tadımlar belki biraz erken olduğu için bebeği rahatsız etmiştir gaz vs. Bi süre vermemeyi deneyebilirsin
sevdam4721 Merveefe35 gazı olBılır masaj yapabılırsınız duş aldırın yada çok uykusu ölçümü geçiş yapamadığı içindir
Daphnethebird Benimki de 4 aylık olmak üzere, memeyi kabullenmiyor inadından sizinki gibi sakinleşirse sarılıyor. O yüzden bu ara onu sakinleştiren müzik açıp biraz uyku moduna sokuyorum sonra emziriyorum. Bu bi sure böyle gidecek sanırım
Kahvegerek Merveefe35 4. Ay atağı olabilir sebebsiz ağlama, uyku bozuklukları, meme reddi gibi fiziksel bi sıkıntı yoksa genelde bu ayda şikayetler bunlar oluyor en fazla bi ay sonra geçecek eski haline dönecektir
Busra_nd Merveefe35 bağırsakları ek gıda için daha tam hazır olmadığı için gaz yapmış olabilir 180 günde tamamlanıyor 4 ay atağı da olabilir 4 ay atağı biraz zor geçiyor uykuya dalmak problemi yaşıyoruz bizde ataktan dolayı sakinleştirin evi dolaştırın evin odalarını anlatın sakinleşince öyle uykuya dalamasına yardımcı olun müzik açın biz müzikle uyuyoruz
Anne3444 Merveefe35 cnm diş sancıları olabilir bnmde böyle başladı sebepsiz gibi doktora götürdüm diş dedi
Merveefe35 Anne3444 dişten çok şüpheleniyorum çünkü salya var bide herşeyi ağzına götürüyor elimi ısırıyor resmen serlesti damaklari görünürde bişey yok ama sanki çok hafif bı kabarma var yada bana oyle geliyor dişe yordugum icin mi bilmiyorum
Belinayss Ömür boyu yemek yiyecek zaten çok erken 4.ay tadım için . Bağırsak gelişimi için 180 gün dolmasını lütfen bekleyin denediği şeyler muhtemelen huzursuz ediyor olabilir . Bu aylarda atak da oluyor büyüme atakları kendini keşfetme bunlar biraz huzursuzluk da yaratabiliyor bizim de o aylar epey zor geçti ama herşey geçiyor biraz sabır sadece .☀️
Busragokceberra Merveefe35 Atak doneminde bence meme reddi yaşıyor şuan aç ondan ağlıyor Bebekler; Açken Bir yeri ağrıyorsa Sıcak hava varsa Üşüdüyse Uykusu varsa Gazı varsa ağlar Ben olaya böyle bakiyorum o yüzden ihtimalleri ona göre değerlendiriyorum çözüme hep ulaştım çok şükür